Likeability of 5

Camera video6 november: NS sluit poortjes Utrecht CS

Foto van 'G. Reinards'

6 NOV 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


like
user_5478eb94631ee8383b95bae14988131d1b7cff0c_avatar

Views

100+

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
19 februari - Gambia wil van de doodstraf af

Camera video19 februari - Gambia wil van de doodstraf af

President Adama Barrow. Foto: videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

VANDAAG, 06:45

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

41

16 februari - Tweeling opgepakt voor bom
Likeability of 5

Camera video16 februari - Tweeling opgepakt voor bom

New York ter illustratie. Foto, Colourbox

Foto van 'Jerry Gerritse'

16 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


like
user_b3ccd6e994c077470eaa109e06b832c1737a3851_avatar

Views

100+

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
15 februari - Sint-Maarten pakt corruptie aan

Camera video15 februari - Sint-Maarten pakt corruptie aan

De recent opgepakte Frans Richardson. Foto, ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

15 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

28

Likeability of 5

Camera video14-02: Valentijnsdag en 3 Nederlanders op Spelen

Foto van 'Jurgen van der Hoeven'

14 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


love
user_06e74ffe26e9856438df2a63280c9eadf58ab299_avatar

Views

76

13 februari - Huisverbod bij huiselijk geweld

Camera video13 februari - Huisverbod bij huiselijk geweld

Burgemeester Pauline Krikke. Foto, Videostill ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

13 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

92

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
12 februari - Meer olympische noro slachtoffers

Camera video12 februari - Meer olympische slachtoffers noroviris

Een olympisch stadio. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

12 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

100+

9 februari - Britse IS strijders opgepakt

Camera video9 februari - Britse IS strijders opgepakt

Soldaten ter illustratie. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

9 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

84