27 november - betogers staken protest na ontslag

Camera video27 november - Betogers staken protest na ontslag

Politie staat paraat. Foto, Videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

27 NOV 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

94

13 december: Democraat Doug Jones wint Alabama

Camera video13 december: Democraat Doug Jones wint Alabama

Doug Jones. Foto: afp.

Foto van 'Jurgen van der Hoeven'

Jurgen van der Hoeven

GISTEREN

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

12 december: Trump wil weer naar de maan

Camera video12 december: Trump wil weer naar de maan

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

12 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

11 december - Veel overlast door sneeuw en gladheid
Likeability of 6

Camera video11 december - Veel overlast door sneeuw en gladheid

Slachtoffers van de sneeuw. Foto, videostill ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

11 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

8 december - Agent krijgt 20 jaar voor moord

Camera video8 december - Agent krijgt 20 jaar voor moord

De agent in verhoor. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

8 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

7 december - PO in actie begint vakbond

Camera video7 december - PO in actie begint vakbond

De protesterende leraren. Foto, videostill ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

7 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

06 december - Aanslag op Theresa May verijdelt

Camera video06 december - Aanslag op Theresa May verijdeld

Theresa May. Foto, Videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

6 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

5 december - Edelsteen voor ontwikkelingshulp

Camera video5 december - Edelsteen voor ontwikkelingshulp

Ruwe diamant. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

5 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.