7 september: storm Irma raakt St Maarten
Likeability of 5

Camera video7 september: storm Irma raakt St Maarten

Storm Irma maakt schade. Foto: videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

7 SEP 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


like
user_12b063dd63d6145e8c431f3285b52117f4dddfc8_avatar

Views

100+

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
23 februari - Gewapende beveiliging voor schepen

Camera video23 februari - Gewapende beveiliging voor schepen

Piraten bij een containerschip. Foto, ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

23 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

80

22 februari - Schoolmeisjes gered van Boko Haram

Camera video22 februari - Schoolmeisjes gered van Boko Haram

De toen nog gevangen meisjes. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

22 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

100+

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
21 februari - Besluit Lelystad Airport uitgesteld

Camera video21 februari - Besluit Lelystad Airport uitgesteld

Lelystad Airport. Foto, videostill ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

21 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

72

20 februari - Oud-president Peru weer voor rechter

Camera video20 februari - Oud-president Peru weer voor rechter

Oud-president Alberto Fujimori. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

20 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

37

19 februari - Gambia wil van de doodstraf af

Camera video19 februari - Gambia wil van de doodstraf af

President Adama Barrow. Foto: videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

19 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

43

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
16 februari - Tweeling opgepakt voor bom
Likeability of 5

Camera video16 februari - Tweeling opgepakt voor bom

New York ter illustratie. Foto, Colourbox

Foto van 'Jerry Gerritse'

16 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


like
user_b3ccd6e994c077470eaa109e06b832c1737a3851_avatar

Views

100+

15 februari - Sint-Maarten pakt corruptie aan

Camera video15 februari - Sint-Maarten pakt corruptie aan

De recent opgepakte Frans Richardson. Foto, ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

15 FEB 2018

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Views

28