Camera video11 augustus: Trump waarschuwt N-Korea nog een keer

Foto van 'Metro'

Metro

11 AUG 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

200+

11 december - Veel overlast door sneeuw en gladheid
Likeability of 6

Camera video11 december - Veel overlast door sneeuw en gladheid

Slachtoffers van de sneeuw. Foto, videostill ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

GISTEREN

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

8 december - Agent krijgt 20 jaar voor moord

Camera video8 december - Agent krijgt 20 jaar voor moord

De agent in verhoor. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

8 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

7 december - PO in actie begint vakbond

Camera video7 december - PO in actie begint vakbond

De protesterende leraren. Foto, videostill ANP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

7 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

06 december - Aanslag op Theresa May verijdelt

Camera video06 december - Aanslag op Theresa May verijdeld

Theresa May. Foto, Videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

6 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

5 december - Edelsteen voor ontwikkelingshulp

Camera video5 december - Edelsteen voor ontwikkelingshulp

Ruwe diamant. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

5 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

4 december - Grootste luchtoefening in Zuid-Korea

Camera video4 december - Grootste luchtoefening in Zuid-Korea

Zuid-Koreaans gevechtsvliegtuig. Foto, videostill AFP

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

4 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.

01 december - 75 miljoen voor jonge boeren
Likeability of 6

Camera video01 december - 75 miljoen voor jonge boeren

Jonge boer. Foto, videostill Colourbox

Foto van 'Jerry Gerritse'

Jerry Gerritse

1 DEC 2017

Elke ochtend selecteert de redactie van Metro in de vroege uurtjes speciaal voor jou hét nieuws dat je vannacht gemist hebt, dat speelt of waar we het vandaag over gaan hebben. Zodat je niet met je mond vol tanden bij het koffiezetapparaat staat.