Knappe beveiliger bij Bieber-concert gaat viral

9 juni 2017 om 16:09 door Metro
Knappe beveiliger bij Bieber-concert gaat viral
Boy uit Friesland had er plots 10.000 volgers bij op Instagram. Foto: Twitter

Justin Bieber trad afgelopen weekend op tijdens Pinkpop. Maar de vrouwelijke fans hadden niet alleen aandacht voor de Canadese zanger, maar ook voor de knappe beveiliger die voor het podium stond.

Een bezoeker deelde een foto van de hunk en binnen mum van tijd ging zijn gezicht de hele wereld over. Het gaat om de 18-jarige Boy Roeles uit Heerenveen. Nederlandse media namen massaal contact op met de plotselinge BN'er. Volgens EditieNL heeft Boy al wat aanbiedingen gehad van verschillende modellenbureaus.

Nadat de foto van Boy gedeeld werd met de wereld, ontplofte zijn telefoon. „Binnen een uur tijd zat mijn hele databundel er door heen omdat ik zoveel berichtjes en notificaties kreeg,” vertelt Boy. „Binnen een paar uur had ik er 10.000 nieuwe volgers bij.”

 
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!