Vader tovert loopauto’s om tot coole Mad Max-wagens

19 mei 2017 om 16:00 door Metro World News
Vader tovert loopauto’s om tot coole Mad Max-wagens
Foto: Metro

Die loopauto's van tegenwoordig kunnen best een upgrade gebruiken, dacht de Amerikaanse Ian Paff toen hij zijn kroost voor de zoveelste keer zag rondscheuren. Ian, een groot liefhebber van de Mad Max-films, toverde het speelgoed van zijn kids om in wagens die zo uit een actiefilm lijken te komen.

Ian woont met zijn gezin in Glendale, Californië, en is niet vies van een beetje sleutelen. Hij besloot de plastic standaardauto's om te toveren tot Mad Max: Fury Road-waardige scheurmachines. Hij gebruikte hiervoor alles wat hij voorhanden had: oude onderdelen van auto's, computers en stukken metaal. Toen zijn vrouw zag waar Ian mee bezig was, besloot zij Mad Max-waardige kostuums voor haar kinderen te maken.

„Ik kwam op het idee toen een maat van me de loopauto van zijn kind aan de onze gaf”, vertelt Ian aan Metro. „Ik keek vervolgens naar de troep die ik in mijn achtertuin had liggen. Een oude computer, een oude printer. Een koffieapparaat wat kapot was. Ik dacht, daar kan ik ook ‘Mad Max's Mobile Machines for Babies’ van knutselen.”

Honden bang maken

Volgens Ian was het helemaal niet moeilijk om de wagens te maken, al heeft hij er wel aardig wat uren inzitten. „Natuurlijk kost zo'n project tijd. Ik ben er een paar weken mee bezig geweest, maar het was fantastisch om te doen. Ons dochtertje Junior is pas twee jaar oud en is dol op haar loopwagen, waarmee ze maar wat graag honden de stuipen op het lijf jaagt. Zoon Benjamin is pas vijf maanden, maar als hij oud genoeg is, dan wacht er net zo'n mooie wagen op hem.”

Ian krijgt veel lof voor zijn actie: de foto's van zijn creaties gaan de hele wereld over. De titel ‘coolste vader ooit’ kan hij in zijn zak steken!

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!