Virals: Vliegend hangmat en goal Viergever

21 april 2017 om 11:59 door Metro
Virals: Vliegend hangmat en goal Viergever
Nick Viergever maakt 3-1. Foto: ANP.

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste video's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van vrijdag.

Vliegend hangmat

Mensen in Georgië keken vreemd op toen ze een man in een hangmat door de lucht zagen vliegen. De hangmat bleek te zijn bevestigd aan een drone.

Volgens ooggetuigen vloog de man zo’n tien meter boven de grond. Het ging er ontspannen aan toe, want de man lurkte rustig aan een biertje. Later bleek het om een stuntman te gaan, die promotie maakte voor een lokaal biermerk.

 

Viergever op Titanic

Toen Barcelona op wonderbaarlijke wijze ontsnapte tegen Paris Saint-Germain in de achtste finale van de Champions League, besloot iemand de muziek van Titanic onder het beslissende doelpunt te plaatsen. Maar dat kan natuurlijk vaker worden gedaan.

Wat krijg je bijvoorbeeld als je die muziek onder de bevrijdende 3-1 van Nick Viergever tegen Schalke 04 zet? Bekijk het hieronder.

 

Gymnastiekoefening gaat verkeerd

Deze harde werker vond het tijdens de pauze tijd voor een stukje gymnastiek. Maar zoals je eigenlijk al kunt voorspellen, loopt dat niet helemaal op rolletjes.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!