Virals: lollige Verstappen en engste fietstochtje

23 april 2017 om 12:29 door Cerise van Vliet
Virals: lollige Verstappen en engste fietstochtje
Foto: ANP

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste video's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van zondag.

Melige Max

Max Verstappen weet ons altijd goed te vermaken, zowel op de baan als daarbuiten. Dat bewijst hij maar weer eens als hij commentator Olav Mol afleidt, terwijl de beste man juist in een hele lastige presentatietekst zit.

Mol spreekt een lange tekst in voor zijn werk, maar bijna aan het eind komt Max even buurten...

 

Fietstochtje

Het is zondag, de vogeltjes fluiten, tijd om naar buiten te gaan. Een rondje fietsen zit er dik in op zo'n zondag, maar dit rondje zouden wij toch echt aan de experts overlaten...

Kijkers van de video vragen zich af hoe deze man aan zijn stalen zenuwen is gekomen en hoe hij de pedalen nog kan gebruiken met zulke grote (figuurlijke) ballen.

Dondersgoed doelpunt

Ook het doelpunt van Nemanja Matic gaat heel erg viral. De voetballer van Chelsea scoorde tegen Tottenham een van zijn mooiste doelpunten ooit. In de wedstrijd waren in totaal al vijf doelpunten gevallen, maar Matic jaagde op zijn treffer.

Die kreeg hij, door de bal van ruime afstand tegen de onderkant van de lat in te tikken. De fans hielden het niet meer na het zien van deze goal.

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!