Virals: deze video's moet je hebben gezien

20 april 2017 om 12:00 door Metro
Virals: deze video's moet je hebben gezien

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de leukste video's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van donderdag.

Losgeschoten wiel rolt apotheek binnen

Bewakingsbeelden legden het moment vast waarop een losgeschoten wiel een apotheek in het Turkse Adana binnenrolt. Twee bezoekers van de apotheek werden geraakt door het wiel.

 

Dove baby leert gebarentaal van oma

Vertederende beelden uit de Verenigde Staten: de 9 weken oude Aria is doof, net als haar oma. Dus wie kan haar beter de fijne kneepjes van gebarentaal bijleren dan haar grootmoeder?

 

Alligator weggehaald

Bij een woning in het Amerikaanse Texas moest deze week een flinke alligator worden weggehaald. Na een kort gevecht slaagde men er uiteindelijk in het dier te vangen.

De alligator wordt op een plek vrijgelaten waar hij geen mensen angst aanjaagt.

Leergierige kinderen

Deze kinderen in het Russische Omsk toonden zich eerder deze maand zeer leergierig. Toen ze door overstromingen het schoolplein maar moeizaam konden bereiken, besloten ze over het hek te klimmen.

 

Moeder vergeet kinderwagen

Een jonge moeder slaagde er in een drukke metro in de Chinese plaats Nanning niet in om haar kinderwagen op tijd uit de metro te krijgen.

Gelukkig zorgden medepassagiers ervoor dat ze haar baby later weer veilig in de armen kon sluiten, zo blijkt uit bewakingsbeelden op de stations.

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!