Ondeugende hond eet hele kalkoen, gaat viral

28 december 2016 om 16:54 door Puck Roest
Ondeugende hond eet hele kalkoen, gaat viral
Bubba liet een heel klein stukje over voor de familie. Foto: Twitter/David_Barrett5

Bubba, de hond van de familie Barrett uit het Schotse Prestwick, was deze kerst ietwat ondeugend. Het beestje glipte op kerstavond stiekem de keuken in en at een hele kalkoen op. Naderhand viel het de viervoeter voldaan neer in de woonkamer en kon niet meer bewegen. De grappige foto's van Bubba gaan nu de hele wereld over.

Het kleine hondje wist vrijwel de hele kalkoen weg te werken en liet nog een klein stukje over voor de familie. Maar dat was natuurlijk niet genoeg voor een uitgebreid kerstdiner. David Barrett, het baasje van Bubba, deelde een foto van de hond via Twitter. Binnen mum van tijd was het beestje beroemd.

 
 

In een volgende tweet vraagt Barrett bij wie hij kon aanschuiven voor een kerstdiner. Gelukkig kwamen er nog andere familieleden langs die een nieuwe kalkoen meebrachten. En Bubba? Die gaat in 2017 op dieet.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!