Buschauffeur verrast reizigers met leuke outfit

26 december 2016 om 18:24 door Puck Roest
Buschauffeur verrast reizigers met leuke outfit
Niet de kerstman in kwestie. Foto: ANP

Met de kerstdagen werken is niet altijd een pretje. Maar het is wel handig als er gewoon treinen en bussen rijden zodat je op tijd aan tafel kunt schuiven voor het kerstdiner. Buschauffeur Harrie Jans uit Groningen besloot een klein feestje te maken van deze werkdag.

Jans werkte deze Tweede Kerstdag op lijn 74 tussen Emmen en Groningen en koos voor een toepasselijk kostuum. Hij trok maandagochtend niet gewoon zijn uniform aan maar een kerstmannenpak. Compleet met baard en handschoenen zat de chauffeur maandag achter het stuur.

Op deze manier wilde Jans „van een nood een deugd maken”, schreef Dagblad van het Noorden op Facebook. De krant deelde een foto van Jans op hun pagina. Waarschijnlijk zullen flink wat reizigers verbaasd hebben opgekeken toen ze maandag de bus in stapten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!