Moeder wijzigt wifi-wachtwoord om kids te motiveren

8 augustus 2016 om 16:04 door Ingelise de Vries
Moeder wijzigt wifi-wachtwoord om kids te motiveren
Beeld ter illustratie: Colourbox

Een vooralsnog onbekende moeder heeft een hele originele manier gevonden om haar kinderen aan het werk te krijgen. Ze vindt het nodig dat haar kinderen een handje helpen in het huishouden. En om ze te motiveren verandert ze elke dag het wifi-wachtwoord.

Wifi

De enige manier voor haar nageslacht om het nieuwe wachtwoord te krijgen, is als ze hun klusjes doen. En zonder wifi wordt het leven voor de kinderen al snel vrij saai. Dus zit er niks anders op dan de keuken schoonmaken en het wachtwoord krijgen. Ze laat briefjes achter zodat de kinderen per keer weten wat ze moeten doen voor het wachtwoord.

Om te controleren of de taken echt gedaan zijn, moeten de kinderen een foto sturen van het resultaat. Gelukkig is moederlief slim genoeg om te weten dat de kinderen ook oude foto's kunnen plaatsen om te doen alsof de keuken schoon is. Daarom vraagt ze haar grut ook nog even om crackers in te slaan. Een schone keuken én een snack, heel slim ouderschap.

clever motherhood

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!