Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 22 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Moeder vindt bebloede pleister in babymelkpoeder

Een Britse moeder deed een misselijkmakende ontdekking toen ze haar baby wilde voeren. In de pot met babymelkpoeder vond de vrouw namelijk een bebloede pleister, die absoluut niet van haarzelf was geweest.

Pleister

Michaela Tracey Nicholls gebruikte Aptamil voor haar baby, een poeder dat gebruikt wordt om melk mee te maken als een kind geen borstvoeding krijgt. In de pot vond de vrouw behalve poeder ook de pleister. En het ergste was volgens de vrouw niet alleen dat de pleister in de voeding zat, maar ook nog eens gebruikt leek.

Waarschuwing

„Ik walg echt als ik moet zeggen dat ik een pleister vond in de voeding van mijn kleine jongen”, zo schrijft de vrouw op Facebook. „Nu is deze hele verpakking met melk besmet met het bloed van een ander. Wilde jullie er allemaal even op wijzen en waarschuwen.”

*update* Environmental health now have all evidence there taking things further as they think this could be contaminated…

Posted by Michaela Tracey Nicholls on Tuesday, April 19, 2016

Aptamil neemt de klachten van de moeder erg serieus, en onderzoekt de zaak. „We nemen de veiligheid van onze voeding erg serieus. We weten zeker dat alle potten meerdere keren zijn gecheckt in de fabriek maar zullen de zaak grondig onderzoeken”, zo laat een woordvoerder weten aan Metro UK.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.