Oude man sterft aan gebroken hart na dood vrouw

23 januari 2016 om 11:54 door Esther Zandberg
Oude man sterft aan gebroken hart na dood vrouw
Foto: Colourbox

Leslie Warth stierf op 97-jarige leeftijd. Slechts enkele weken daarvoor stierf zijn grote liefde Marjorie. Na 76 jaar huwelijk kon het stel niet meer zonder elkaar leven.

Verdrietig

De 96-jarige Marjorie overleed enkele weken geleden in een bejaardentehuis in Suffolk, waar het echtpaar woont. Leslie was ontzettend verdrietig na het overlijden van zijn vrouw, zo schrijft Mirror. Enkele weken later overlijdt de gebroken man dan ook zelf aan een beroerte in het ziekenhuis.

 

Jubileum

Het stel was al sinds hun tienerjaren samen en zijn nooit van elkaars zijde geweken. In 1939, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldooorlog, gaven ze elkaar het jawoord. In april zou het stel hun 77e jubileum hebben gevierd.

Troost

De familie van het echtpaar laat weten het bijzonder te vinden dat de tortelduifjes zo kort na elkaar mochten overlijden. „We gaan ze natuurlijk ontzettend missen, het waren twee ontzettend liefdevolle mensen”, zo zegt één van de dochters van het stel,  Alison Swain. „Het is voor de familie een grote troost dat ze weer samen zijn herenigd”, zo zegt één van de dochters van het stel,  Alison Swain. 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!