Moeder van vierling ‘vlucht’ voor haar kinderen

6 januari 2017 om 13:24 door Lisa Vermeij
Moeder van vierling ‘vlucht’ voor haar kinderen
Foto ter illustratie. Foto: Colourbox

Als moeder van een vierling zijn de momentjes voor jezelf zeldzaam. Een Amerikaanse moeder had dringend tijd voor zichzelf nodig en besloot zich heel even terug te trekken in de voorraadkast om zich te verschuilen voor haar kinderen. Ze legde haar actie vast op video. 

Ashley Gardner uit het Amerikaanse Utah kreeg twee jaar geleden een vierling: twee eeneiige tweelingen, genaamd Indie, Esme, Scarlett and Evangeline. Het leven met vier meisjes is reuzegezellig, maar veel tijd voor zichzelf heeft de moeder niet. Daarom besloot Ashley heel even te ‘vluchten’ naar de voorraadkast.

Snoep eten in de voorraadkast

Terwijl Ashley snoep aan het eten is en zichzelf filmt, kijkt een van haar kleuters onder de deur door. „Ze gaan nooit weg, ze willen alles wat jij ook hebt”, zegt de moeder in haar video ‘Het moederschap in 34 seconden’. „Ja ik verstop mezelf in de voorraadkast. En ik eet snoep. Is dat erg?” zegt Ashley.

De video is al meer dan 4 miljoen keer bekeken en werd opgepikt door CNN en andere Amerikaanse en Britse media. Veel mensen reageren positief op de video van Ashley, sommige moeders herkennen zichzelf in de verstopactie. Zoals altijd zijn er ook een paar negatieve reacties, waarin wordt gezegd dat sommige mensen geen kinderen zouden moeten hebben.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!