De week in video's: deze 5 mag je niet gemist hebben

8 juli 2016 om 17:09 door Lisa Vermeij
De week in video's: deze 5 mag je niet gemist hebben

Het wondere web stond ook deze week weer vol met ontroerende, grappige, bizarre en opmerkelijke video’s. Voor het geval je ze gemist hebt, dit zijn de vijf video's die je deze week absoluut moet hebben gezien.

1.Seal vraagt straatmuzikant mee te doen met concert

De Britse Poppy Waterman-Smith kreeg afgelopen vrijdag de verrassing van haar leven. Ze stond op straat in Manchester te zingen, toen zanger Seal kwam aanlopen en vroeg of hij mee mocht zingen. En dat was nog lang niet alles!

2.Politie schiet donkere man van dichtbij dood

Opnieuw zijn Amerikaanse politieagenten in opspraak geraakt door een (vermoedelijk) onnodige schietpartij. In een schokkende video is te zien hoe een agent een donkere man van dichtbij doodschiet.


3.Moeder vertelt zoontje dat hij kankervrij is

Moeder Casi kreeg tijdens een gesprek met de dokter te horen dat haar zoontje Bennu officieel kankervrij is. Ze besloot het moment dat ze het geweldige nieuws aan Ben vertelt te filmen. Bekijk de ontroerende video.


4. Au! Presentatrice krijgt live op tv spijker in hand

Oei! Een goocheltruc tijdens een talkshow in Polen ging faliekant mis. De presentatrice Marzena Rogalska werd door de goochelaar bij de truc betrokken en moest haar hand boven een papieren zak houden om vervolgens hard op de zak te slaan. Er bleek echter een grote spijker in de zak te zitten.


5. Angstaanjagend: Vliegtuig dumpt brandstof

Het was voor passagiers op een United Airlines-vlucht van Sydney naar Los Angeles even schrikken toen ze hoorden dat het vliegtuig rechtsomkeert moest maken vanwege een mogelijke botsing met een vogel. Daarbij was het ook nodig om brandstof te dumpen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!