Sofie Smulders
Sofie Smulders Dossier 25 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Sneakerfans Ginney en Caroll tippen festivaloutfits

Content creator Ginney Noa en designer Caroll Lynn zijn naast sneakerlovers ook fanatieke festivalgangers. Wij klopten aan bij de dames voor wat outfit-advies. Wat trekken zij aan naar een festival?

„Luchtige kleren”, klinkt het in koor.
Ginney: „Ik raad altijd een bodysuit aan. Als het lekker weer is, wordt je rug ook bruin en het is makkelijk.” 
Caroll: „Maar let wel even op dat áls je een bodysuit aantrekt, het er eentje is die je van onder kunt openmaken. Anders zit je naakt op de pot! Dat is echt heel belangrijk, want als je die Dixi in gaat en hij kan niet los, heb je een probleem.”
Ginney: „En ik vind zo’n track jogging altijd heel nice. Ook als je op het gras wil zitten. Een spijkerbroek zit altijd zo strak en dit zit lekker los.”
Caroll: „Ik ben meer van de rokjes. Ook handig voor het wc-verhaal. Maar weer niet als je op het gras zit, want dan moet je je benen steeds bij elkaar houden.”

Wat nu als het regent?

Caroll: „Een poncho of een dun jasje dat je in je tas kan stoppen of om je heen kan wikkelen. Ik heb altijd mijn Stone Island-pulloverjasje bij me.”
Ginney: „Geen zware spijkerjas in ieder geval, dat is veel te warm.”
Caroll: „Maar het ligt ook echt aan het weer. Dat moet je sowieso van tevoren checken.”
Ginney: „Oh en natuurlijk: heuptasjes.”

En aan de voeten?

Caroll: „Altijd sneakers!”
Ginney: „Ik draag eigenlijk altijd zwarte sneakers. Bijvoorbeeld op Solar Festival, dan heeft het een half uur geregend en is heel het terrein zeiknat. Ik ga meestal voor Vans, die kunnen in de wasmachine.”
Caroll: „Ik heb liever Air Maxjes of Air Forces. Ze moeten namelijk echt lekker zitten, je moet er wel minstens acht uur op kunnen springen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.