Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 17 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Italiaanse familie van cruise gezet na vechtpartij

Wat voor veel passagiers een rustige vakantie had moeten worden, is uitgelopen op een fiasco. Een grote Italiaanse familie wist namelijk de sfeer voor de andere vakantiegangers op de Carnival Legend, een groot Australisch cruiseschip, goed te verpesten.

Ruzie

De familie, bestaande uit ongeveer twintig mensen, zou op het schip andere passagiers hebben aangevallen. Meerdere passagiers zouden daaraan sneeën aan handen en gezicht hebben overgehouden. The Guardian schrijft dat de familie dagenlang ruziede en vocht met de andere passagiers van het schip.

De familie werd uiteindelijk na een grote vechtpartij afgevoerd door een politieboot uit de kust bij Eden in het zuidoosten van Australië. „Ze waren zeer agressief”, zegt passagier Lisa Bolitho tegen de krant. Bolitho vertelt dat meerdere mensen een klacht hadden ingediend. Maar de kapitein wist niet goed hoe om te gaan met agressieve Italianen. „De kapitein heeft gezegd dat hij ze moeilijk overboord kan gooien.”

Onderzoek

Het schip heeft aangelegd in de haven van Melbourne. De politie en de rederij doen onderzoek naar de vechtpartij, waar ook personeel en beveiliging bij betrokken waren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.