Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 31 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Leraar gaf hogere cijfers in ruil voor naaktfoto’s

Een Amerikaanse leraar is gearresteerd vanwege een aantal ongepaste conversaties met zijn leerlingen. Hij zou ze namelijk om naaktfoto’s hebben gevraagd in ruil voor hogere cijfers.

Chinees en drank

Twee jongens beweerden dat hun leraar Spaans om een foto van hun penis vroeg in ruil voor een betere score. Verder had hij ze al Chinees gebracht en zou hij ook aan hebben geboden om ze van alcohol te voorzien.

Een van de twee kwam wel over de brug met een dergelijke foto, Alleen hij had deze niet zelf gemaakt, maar gewoon van het internet geplukt om zo te testen wat zijn leraar zou doen, zo meldt North Jersey Media Group.

De moeder van de toentertijd minderjarige leerling kreeg op een gegeven moment lucht van de zaak en stapte naar de leraar toe. Deze haalde de moeder vervolgens over niks te doen door te dreigen anders uit het leven te stappen.

Paar jaar geleden

De incidenten waren dan ook van een paar jaar terug. Wat de precieze reden is geweest dat hij nu alsnog is opgepakt, is onduidelijk. Ook wordt er nog onderzocht of hij bij andere leerlingen er dezelfde methodes op na hield.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.