Johan van Boven
Johan van Boven Nieuws 4 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Kogel vliegt door babykamer tijdens drugsafrekening

Bij een afrekening in het criminele circuit vloog in het Belgische Schilde een kogel door de kamer van een eenjarige baby. Het kindje bleef rustig doorslapen en heeft niets van het bizarre incident gemerkt, zo meldt de website van Het Laatste Nieuws.

In het plaatsje in de buurt van Antwerpen werd in de nacht van dinsdag op woensdag een appartementencomplex onder vuur genomen. Ook op een geparkeerde auto werden kogels afgevuurd door vermoedelijk drugscriminelen.

Ooghoogte

Dat er ook munitie door de muur van de babykamer knalde, zorgde voor de grootste schrik. Met de schrik in hun lijf vertellen de ouders van het jongetje hun verhaal. „De kogel is door het venster gevlogen en is afgeketst op de binnenmuur van de kamer. Daarna vloog die op ooghoogte de kamerdeur in waar die ook bleef in zitten. De kogel is dus net over het babybedje van ons zoontje gevlogen."

De ouders beseffen dat het heel anders had kunnen aflopen, zeker omdat hun zoontje soms in bed staat als hij wakker is. „Wanneer hij op dat moment toevallig recht stond, was hij wellicht geraakt. Gelukkig is hij niet eens wakker geworden van het incident zodat hij er geen trauma aan over houdt. Voor ons ligt dat anders, wij moeten nog steeds bekomen van het voorval."

De politie van Antwerpen onderzoekt de zaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.