Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 30 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Ella (23) krijgt mooiste cadeau bij wakker worden

Het leven op je 23e is niet altijd even makkelijk. Je wilt en moet van alles tegelijk: studeren, reizen en sociale activiteiten ondernemen. Een groot nadeel is natuurlijk wel dat dit allemaal betaald moet worden, en als je (nog) niet fulltime werkt, gaat dit niet altijd even vlekkeloos.

Zo ook bij Engelse Ella Johannessen. De 23-jarige studente had zaterdag in de trein een heftig telefoongesprek met haar moeder over haar financiële situatie. Na het gesprek viel ze in slaap, maar toen ze eenmaal wakker werd, lag er een heel lief pakketje op haar schoot. Een tissue met daarin 100 pond (omgerekend 115 euro).

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157002741320130&set=a.477980715129.264432.578465129&type=3&theater

Onbekend persoon

Dit pakketje was achtergelaten door een onbekend persoon, die vermoedelijk haar emotionele telefoontje had gehoord. Dankzij dit onverwachtse cadeau staat ze niet in het rood op haar bankrekening. Toen ze dit zag, barstte ze in tranen uit.

Wie is de gulle gever?

Via een bericht op Facebook probeert Johannessen erachter te komen wie de gulle gever is. „Na achttien maanden in een moeilijke tijd te hebben geleefd, waarbij ik mijn vader en mijn opa en oma verloren ben, liet dit mij zien dat er mooie mensen op deze wereld zijn. Ik wil deze persoon ontzettend bedanken en hoop dat je dit bericht ziet."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.