McDonald's-werknemer geeft klant kopstoot om nuggets

McDonald's-werknemer geeft klant kopstoot om nuggets

Het gevecht ontstond naar verluidt om kipnuggets. / Pixabay

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

6 DEC 2017

Een McDonald's-werknemer uit Liverpool is geschorst nadat hij een klant een kopstoot zou hebben gegeven. Volgens de Liverpool Echo was de aanleiding van het gevecht de kipnuggets van de bekende fastfoodketen.

De eerdergenoemde krant schrijft dat het gevecht in de nacht van dinsdag op woensdag rond 4.50 uur ontstond. De klant wilde graag wat kipnuggets bestellen, maar hij kreeg te horen dat dat niet kon, de winkel al was begonnen met het verkopen van ontbijtmenu's.

Kerstmuts

De twee mannen zouden daarna in een gevecht zijn geraakt. De Echo vertelt dat op beelden te zien is hoe de twee verwikkeld zijn in een handgemeen. Daarna lijkt de werknemer de klant een kopstoot te geven, waarbij hij ook zijn speciale McDonald's-kerstmuts verliest.

Daarna probeert de klant de McDonald's-werknemer te slaan. Hij mist, maar de bril valt door het gevecht wel van het hoofd van de werknemer. Uiteindelijk proberen twee klanten en een collega van de werknemer de vechtersbazen uit elkaar te halen.

Geschorst

McDonald's heeft in een officieel statement laten weten dat de zaak hoog op wordt genomen: „We nemen zaken als deze erg serieus en we kunnen bevestigen dat de werknemer geschorst is. Er wordt nu met spoed een intern onderzoek gedaan."

De lokale politie geeft aan dat er door beide kanten nog geen aangifte van het gevecht is gedaan.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Log in om een reactie te plaatsen

Views

400+

Britse baby overleeft drie unieke hartoperaties

Vanellope werd geboren met de zeldzame aandoening ectopia cordis. (Colourbox)

Foto van 'Merel Driessen'

Merel Driessen

3 UUR

De Britse Vanellope is pas drie weken oud, maar heeft nu al drie zware hartoperaties overleefd. Ze werd geboren met de bijzondere aandoening dat haar hart buiten haar lichaam is gegroeid.

Ectopia cordis

Reisbeperking voor Australische pedofielen

Reisbeperking voor Australische pedofielen

Foto van 'Merel Driessen'

Merel Driessen

VANDAAG, 10:59

Door een nieuwe wet in Australië mogen pedofielen het land niet zomaar verlaten. Australië is met deze wet het eerste land ter wereld dat de bewegingsvrijheid van pedofielen beperkt.

Toestemming

James Cordon heeft een dochter gekregen

James Corden heeft een dochter gekregen

James Cordon heeft een dochter gekregen. Foto: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

Dagblad Metro en ANP

VANDAAG, 06:40

Beschuit met roze muisjes voor James Corden en zijn vrouw Julia Carey! De twee zijn namelijk trotse ouders geworden van hun derde kindje, een dochtertje. De presentator, bekend van The Late Late Show en Carpool Karaoke, maakte dit nieuws bekend via Twitter.

Waarom zijn jongere broertjes vaker gay?

Homoseksualiteit is aangeboren, maar hoe? ©ANP

Foto van 'Jelmer Visser'

Jelmer Visser

GISTEREN

Wetenschappers zijn al een hele tijd op zoek naar het 'gay-gen'. Dat homoseksualiteit is aangeboren en niet aangeleerd, zoals door sommige conservatievelingen wordt beweerd, is een feit. Toch kan niemand vertellen welke factoren in het ontwikkelingsstadium van een embryo nu precies van invloed zijn op iemands geaardheid.

Een van de opmerkelijkste uitkomsten, na decennialang genetisch onderzoek, was het feit dat jongens vaker homoseksueel zijn naarmate zij meer oudere broers hebben. Dit wordt ook wel het Oudere Broer-effect genoemd. Het was lang gissen naar waarom dit zo was.

Transgenders toch welkom in Amerikaans leger

Transgenders toch welkom in Amerikaans leger

Donald Trump Foto: AFP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

Dagblad Metro en ANP

GISTEREN

Transgenders zijn toch welkom in het Amerikaanse leger. Federale rechter Colleen Kollar-Kotelly legde het verzoek van Trump om eventuele toelating van transgenders tot het leger uit te stellen maandag naast zich neer.

Trump wil af van militairen die zich niet identificeren met het geslacht dat ze bij hun geboorte hadden. In juli draaide hij een besluit van zijn voorganger Barack Obama terug. Kollar-Kotelly blokkeerde die verordening eind oktober.

Beroemde dakbeklimmer (26) valt van wolkenkrabber

Beroemde dakbeklimmer (26) valt van wolkenkrabber

Beroemde dakbeklimmer (26) valt van wolkenkrabber. Foto: Colourbox

Foto van 'Rosan de Vos'

Rosan de Vos

11 DEC 2017

Wu Yonging (26) is een beroemd dakbeklimmer. Hij staat erom bekend dat hij graag aan hoge gebouwen hangt, maar helaas is hij om het leven gekomen tijdens zijn laatste stunt. Hij viel afgelopen maand tijdens een 'rooftop challenge' van een wolkenkrabber af, van 62 verdiepingen hoog.

Huwelijk

De explosie vond plaats in de Port Authority Bus Terminal. Foto: epa.

Gewonden na explosie in hart van New York

Gewonden na explosie in hart van New York

Foto van 'Metro'

Metro

11 DEC 2017

Door een explosie in een busstation in New York zijn maandag meerdere gewonden gevallen. Het incident vond plaats in de zogenaamde Port Authority Bus Terminal in de buurt van Times Square. Het betreft het grootste busstation van de Verenigde Staten, waar jaarlijks meer dan 65 miljoen mensen komen.

De ontploffing vond plaats in een ondergrondse verbinding tussen het busstation en een metrostation.