Bregje Simons
Bregje Simons Nieuws 29 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Auditie voor baan als zeemeermin waterpark Florida

Heb je altijd al een zeemeermin willen zijn? Dit is je kans! Een waterpark in Florida is op dit moment op zoek naar een professioneel zeemeermin.

Het The Weeki Wachee Springs State Park houdt op 13 januari audities voor een fulltime baan als zeemeermin. Op dit moment bestaat het team uit zeventien magische zeemeerminnen die twee keer per dag voorbij zwemmen, iedere dag van het jaar. Elke dag onderwater zwemmen in een zeemeerminnenpak en nog betaald krijgen ook!

Twee rondes

Er zitten wel nogal wat vaardigheden aan verbonden. Volgens The Associated Press bestaat het eerste deel van de auditie uit een getimede zwemtocht van iets minder dan driehonderd meter en laten zien dat je tien tot vijftien minuten onderwater kunt verblijven. Als je de eerste ronde overleeft moet je in je tweede auditie je balletkunsten onderwater laten zien.

Hoog niveau

John Athanason, woordvoerder van het park, vertelt in de Amerikaanse media: ,,Het is niet makkelijk wat de meiden moeten doen, dat onderschatten veel mensen. Tijdens de audities vallen veel mensen af omdat het niveau hoger ligt dan verwacht. Het is soms best gevaarlijk. Je moet jezelf kunnen redden, maar ook je collega’s.”

Voor als de moeilijke audities je nog niet hebben afgeschrikt, je startsalaris is $10 dollar per uur en je moet drie of vier dagen per week beschikbaar zijn. Om je aan te melden moet je meerderjarig zijn. Oh, en naar Florida verhuizen, Maar ja, je moet iets over hebben voor een leven als Ariel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.