Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 15 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Overlevende ‘Sutherland’ begraaft acht familieleden

Een overlevende van de schietpartij in de kerk in het Amerikaanse Sutherland Springs staat woensdag een hele zware dag te wachten. De man zal afscheid moeten nemen van maar liefst acht familieleden en zijn ongeboren kind.

De man, John Holcombe, begraaft in één keer zijn zwangere vrouw Crystal – en daarmee dus ook zijn ongeboren kind -, zijn beide ouders, de drie kinderen van zijn vrouw en zijn neefje en nichtje. Hij houdt in het rouwcentrum van Sutherland Springs een open dienst waar iedereen bij kan zijn die afscheid wil nemen van de slachtoffers.

The Holcombe and Hill Family services:

Posted by Franklin Funeral Home on Saturday, November 11, 2017

Ongeboren

Dat betekent dat bijna een derde van de slachtoffers van de schietpartij familie is van Holcombe. In totaal schoot Devin Patrick Kelley op 5 november 25 mensen neer in het Texaanse dorpje. Inmiddels hebben de autoriteiten het slachtofferaantal op 26 gezet, om ook de ongeboren baby van Holcombe mee te rekenen.

Regarding our baby, we don't know if it was a boy or a girl. It was too soon to tell. However, we have a name for our…

Posted by John Holcombe on Wednesday, November 8, 2017

Na de schietpartij pleegde Kelley zelfmoord door zichzelf door het hoofd te schieten. Waarschijnlijk lag het motief van de schutter in de relationele sfeer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.