Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 7 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Ophef over het vissen voeren van Trump in Japan

President Donald Trump heeft duidelijk niet heel veel verstand van vissen. Tijdens zijn rondreis door Azië bezocht de Amerikaanse president Japan. Maandag voerde hij daar samen met president Shinzo Abe een aantal koikarpers, maar dat leek Trump allemaal iets te langzaam te gaan.

Waar Abe de koikarpers rustig handje voor handje te eten gaf, gooide Trump in na een paar scheppen in één klap al het vissenvoer dat hij kreeg in het water. Op internet regent het reacties op de voerpartij van de president. De reden: vissen kunnen het niet aan om in een keer een grote hoeveelheid voer op te eten. Als ze dat wel doen, kunnen ze overlijden. Overvoeden is dan ook de grootste fout die mensen kunnen maken als ze koikarpers houden.

Hier lacht Trump nog vrolijk terwijl hij schepje voor schepje de vissen eten geeft. / ANP
Maar het duurt de president van Amerika toch allemaal iets te lang. / ANP

Grapjes

Op Twitter worden er veel grappen gemaakt over de manier van voeren die Trump in Japan hanteerde. ,,We kunnen alleen maar hopen dat Donald Trump meer controle heeft over onze kernwapens dan dat hij heeft over een doos vissenvoer", zegt politiek analist John Iadarola op Twitter.

https://twitter.com/johniadarola/status/927412252793122816

https://twitter.com/TrackpadTrump/status/927411685861625858

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.