Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 28 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Ondanks ‘perfect leven’ pleegt Zeynep (18) zelfmoord

Prachtige foto’s, ontzettend mooie jurkjes en een adembenemende lach. Het leven van de 18-jarige Engelse Zeynep Pattie leek perfect. Toch sprong ze afgelopen dinsdag voor een trein.

Niets is wat het lijkt

Maandenlang postte Zeynep berichten op sociale media waaruit bleek dat ze een perfect leven had, echter was dit allemaal schijn. Haar ouders waarschuwen jongeren nu dan ook die te maken hebben met depressies: „Zelfs mensen die een zogenaamd perfect leven leiden, gaan door moeilijke tijden”, aldus haar ouders tegenover Essex Live.

Haar ouders hebben geen idee waarom Zeynep zelfmoord heeft gepleegd. „We hadden nooit gedacht dat dit zou kunnen gebeuren. Zeynep was een ontzettend mooi en slim meisje, met ontzettend veel vrienden. Ook had ze een liefde voor reizen."

Posted by Zeynep Pattie on Thursday, October 26, 2017

Waarschuwing

Zeynep haar social media laat zien dat ze hield van haar vrienden, haar familie en het leven. Het breekt haar ouders dat ze nooit te weten zullen komen wat er in Zeynep haar hoofd omging. Haar ouders waarschuwen: "Zoek alsjeblieft hulp als je kampt met depressies. Spreek het uit. Je bent absoluut niet alleen."

Posted by Zeynep Pattie on Thursday, September 22, 2016

Heb je vragen over zelfmoord?
Ga naar https://www.113.nl
Of bel: 0900-0113 (24/7 bereikbaar)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.