Italiaanse man sluit vrouw tien jaar op in kelder

27 november 2017 om 09:10 door Sarah Sitanala
Italiaanse man sluit vrouw tien jaar op in kelder

Politieagenten in het Italiaanse Gizzeria hebben in de kelder van het huis van een 52-jarige Italiaanse man, een 29-jarige vrouw aangetroffen. De man hield de vrouw als seksslaaf gevangen in zijn kelder. Ze is daar tien jaar lang mishandeld en misbruikt en baarde twee kinderen.

Verkeerscontrole

Italiaanse media hebben laten weten dat de vrouw de verpleegster was van de vrouw van de dader. Na het overlijden van zijn vrouw, sloot de man haar op. In de tien jaar dat ze opgesloten zat, kreeg de vrouw nauwelijks te eten, werd ze aan het bed vastgebonden en mocht ze zich amper wassen.

 

De politie is de man op het spoor gekomen bij een verkeerscontrole. De verwaarloosde toestand van de inmiddels negenjarige zoon van de man, deed alarmbellen afgaan bij de agenten. In het huis van de man troffen zij de vrouw en haar uitgehongerde dochter van drie aan.

Stank

Hoofdaanklager van Lamezia Salvatore Curcio zei tegen Italiaanse media dat de agenten nauwelijks het huis naar binnen durfden te gaan, vanwege de enorme stank van tien jaar opgestapeld vuilnis.  „In de dertig jaar dat ik dit werk doe, heb ik nog nooit zoiets gezien.”

De man blijkt eerder al eens te zijn veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar, voor het ontvoeren en misbruiken van een 23-jarige vrouw. De 29-jarige vrouw en haar kinderen zijn zwaar ondervoed opgenomen in een ziekenhuis.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!