Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 10 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Ex Donald Trump: Ik ben de echte first lady

Een huidige liefde en een ex bij elkaar in één ruimte is over het algemeen reden voor onrust. Het is toch fijn om te weten dat je hier niet alleen in staat en dat iedereen hier last van heeft. Zelfs de machtigste man ter wereld, Donald Trump, moet af en toe zien te dealen met kibbelende (ex-)geliefden. En dat terwijl hij waarschijnlijk wel wat anders aan zijn hoofd heeft.

Ivana: Ik ben de first lady

Zijn ex-vrouw Ivana Trump had onlangs een interview met Amerikaanse media over haar nieuwe boek ‘Raising Trump’, waarin ze uitgebreid stilstaat bij haar leven met Donald Trump en de drie kinderen die ze samen hebben. Ze kon het echter niet laten ook in te gaan op de rol die ze volgens haar ook nu nog speelt in het leven van de president. „Ik weet dat Melania daar zit en wil haar niet jaloers maken. Want ik ben in feite de first lady “, vertelde ze lachend aan ABC News .

De moeder van de drie oudste kinderen van de president Donald Trump vertelde dat ze een direct nummer van het Witte Huis heeft en dat ze haar ex-man ongeveer om de twee weken spreekt.

‘Uitspraken complete onzin’

Melania heeft geërgerd gereageerd op de uitspraken van de ex-vrouw van haar man. Via een woordvoerder laat ze aan CNN weten dat de verklaring van Ivana Trump overduidelijk nergens op slaat: „Dit is duidelijk aandachttrekkerij.”

De woordvoerder laat tevens weten dat Melania Trump vereerd is met haar rol als first lady. „Ze is is niet van plan haar rol te gebruiken om boeken te verkopen, maar om kinderen te helpen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.