Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 12 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Moeders nemen overdosis heroïne met baby’s in auto

Twee Amerikaanse vrouwen, de 27-jarige Kristen Leigh O’Connor en de 1 jaar oudere June Ann Schweinhart (28), hebben vorige week donderdag een overdosis heroïne genomen en raakten hierbij allebei buiten bewustzijn. Het ergste van het hele verhaal: het gebeurde in de auto, terwijl er twee kleine kinderen op de achterbank zaten. Een baby van één maand en een baby van twee maanden oud.

Nog net op tijd

Eén van de vrouwen wist nog wel, voordat ze bewusteloos raakte, het alarmnummer te bellen. Niet veel later verloor ze haar bewustzijn. Gelukkig zag een toevallige voorbijganger het gebeuren, en kon deze persoon telefoongesprek afmaken, zo weet Fox News. De politie kwam vervolgens ter plaatse en haalde de baby’s zo snel mogelijk uit de auto.

De twee moeders bleken elkaar te hebben ontmoet terwijl ze, beiden zwanger, in de afkickkliniek zaten.

Gearresteerd

De twee vrouwen zijn eerst naar het ziekenhuis gebracht en later gearresteerd wegens het verwaarlozen van kinderen. De baby’s zijn overgebracht naar familieleden en zijn verder ongedeerd.

„Dit is een zeer tragische situatie waar de twee onschuldige baby’s het meest de dupe van zijn. We hopen dat deze gebeurtenis een wake-up call is voor de twee moeders", schrijft Boynten Beach Police Department op Facebook.

We are sharing this story with you in hopes of preventing it from happening again and prompting anyone addicted to drugs…

Posted by Boynton Beach Police Department on Friday, October 6, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.