Moeders nemen overdosis heroïne met baby's in auto

Moeders nemen overdosis heroïne met baby's in auto

Baby in de auto ter illustratie. Foto: Colourbox

Foto van 'Rosan de Vos'

Twee Amerikaanse vrouwen, de 27-jarige Kristen Leigh O’Connor en de 1 jaar oudere June Ann Schweinhart (28), hebben vorige week donderdag een overdosis heroïne genomen en raakten hierbij allebei buiten bewustzijn. Het ergste van het hele verhaal: het gebeurde in de auto, terwijl er twee kleine kinderen op de achterbank zaten. Een baby van één maand en een baby van twee maanden oud.

Nog net op tijd

Eén van de vrouwen wist nog wel, voordat ze bewusteloos raakte, het alarmnummer te bellen. Niet veel later verloor ze haar bewustzijn. Gelukkig zag een toevallige voorbijganger het gebeuren, en kon deze persoon telefoongesprek afmaken, zo weet Fox News. De politie kwam vervolgens ter plaatse en haalde de baby's zo snel mogelijk uit de auto.

De twee moeders bleken elkaar te hebben ontmoet terwijl ze, beiden zwanger, in de afkickkliniek zaten.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Gearresteerd

De twee vrouwen zijn eerst naar het ziekenhuis gebracht en later gearresteerd wegens het verwaarlozen van kinderen. De baby's zijn overgebracht naar familieleden en zijn verder ongedeerd.

„Dit is een zeer tragische situatie waar de twee onschuldige baby's het meest de dupe van zijn. We hopen dat deze gebeurtenis een wake-up call is voor de twee moeders", schrijft Boynten Beach Police Department op Facebook.


Views

300+

Beruchte handelaar van dierensmokkel opgepakt

Beruchte handelaar van dierensmokkel opgepakt

De smokkelleider van neushoorn-hoorns en ivoor is opgepakt in Thailand. Foto: AFP.

Foto van 'Amarins de Boer'

Na een klopjacht van zo'n tien jaar, heeft de Thaise politie de leider van de smokkel in neushoornhoorns, ivoor en andere gemalen botten dan eindelijk opgepakt. Boonchai Bach, zoals de koning van de dierensmokkel heet, is een 40-jarige Thai van Vietnamese afkomst.

800.000 euro

De Thaise politie pakte hem op toen hij veertien hoorns van Afrikaanse neushoorns bij zich had. Bij elkaar zijn die meer dan 800.000 euro waard.

Boonchai Bach wordt gezien als een van de grootste smokkelaars ter wereld. Hij ontkent echter betrokkenheid bij de smokkel. Als hij wordt veroordeeld kan hij maximaal vier jaar gevangenisstraf krijgen en een boete van ongeveer 1 miljoen euro.

Historisch

De anti-smokkelorganisatie Freeland Foundation is blij met de arrestatie. ,,Een historisch moment", aldus een medewerker tegen The Guardian.

Neushoornhoorns en vermalen botten van andere zeldzame dieren zijn gewild in Azië. Aziaten geloven dat gemalen hoorns een grote medicinale kracht hebben.

Na drugshandel geldt het smokkelen van wilde dieren en delen daarvan als de meest winstgevende criminele activiteiten. Afgelopen jaar zou er voor zo'n 15 miljard euro wereldwijd zijn verhandeld. Door de handel worden diverse diersoorten, zoals de Afrikaanse zwarte neushoorn, met uitsterven bedreigd.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

37

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'
Likeability of 5

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

De feestgangers van 'Qhotel in de sneeuw'. / Foto's: Heidi Rijsdijk

Foto van 'Lisa Vermeij'

(In samenwerking met Qmusic)

Oostenrijkse bergen, sneeuw maar ook veel zon, après-ski, schnitzels, glühwein en liveoptredens van OG3NE, Jax Jones en Gavin James. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Het Oostenrijkse Zell Am See was de afgelopen dagen het decor voor het Q-hotel in de sneeuw. Radiostation Qmusic organiseerde het festijn tot en met dinsdag voor de dertiende keer. Zelfs als je nog nooit op de latten hebt gestaan, was er genoeg te doen. Zangtrio OG3NE, singer-songwriter Gavin James en dj Jax Jones waren ingevlogen om er voor de live aanwezige luisteraars, Qmusic-dj’s en zakenrelaties van het station een muzikaal festijn van te maken. Dj Jax Jones kwam zelfs eerder van zijn huwelijksreis terug om bij het sneeuwtripje aanwezig te zijn.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

Après-ski: 'Het is vanaf de eerste minuut al een en al gezelligheid.'

Keileuke reis gewonnen

Luisteraars konden in de maand december een winterse reis winnen door een bijzonder kerstverhaal in te sturen. Lieke (25) uit Nijmegen was een van de gelukkigen. „Vorig jaar lag er op kerstavond een rat in mijn bed, doodeng! Maar wel een goed verhaal. En ik heb er nu wel een keileuke reis mee gewonnen. Het is vanaf de eerste minuut al een en al gezelligheid.” Voor luisteraars Alenka (39) en Ilona (40) was het helemaal een bijzondere trip. Ilona heeft afgelopen jaar voor het eerst kerst gevierd. Eerder kon dat nooit, omdat ze altijd Jehovagetuige was. ,,Er gaat een hele nieuwe wereld voor ons open, omdat we altijd heel streng hebben geleefd.”

Natuurtalentjes op de latten

Naast alle optredens en gezellige activiteiten zoals rodelen, een winterbarbecue en hilarische lunchquizzen, wordt er nog echt wel wat geskied. Een team van Nederlandse leraren stond elke ochtend weer te springen om Metro en alle Q-hotelgangers van de blauwe, rode of zelfs zwarte piste te begeleiden. Dennis (34) draait al heel wat jaren mee en kijkt er elk jaar weer naar uit om de Qmusic-dj’s en luisteraars les te geven. Soms zitten er echte natuurtalenten tussen. Zoals YouTuber Nanne Meijer die nog nooit eerder op ski’s had gestaan, maar na twee uurtjes als een volleerd wintersporter van de berg zoefde. Ondergetekende had er iets meer moeite mee en hield er na een stukje snowboarden op de rode piste welgeteld zestien blauwe plekken aan over. Mooi souvenir, zullen we maar zeggen.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

De zusjes OG3NE genoten met volle teugen.

Teterreteterre

s’ Avonds werd het Q-hotel omgetoverd tot een concertzaal, waar de dj’s van Q-music het publiek op heerlijke foute après-skinummertjes trakteerden. ,,Er is zo veel gezelligheid, je vergeet dan eigenlijk dat je staat te hossen op muziek die je normaal nooit luistert. En ook al sta je in zo’n warme hut te zweten in je dikke coltrui, dat maakt op dat moment allemaal niets uit. Ik vind het enig!”, aldus YouTuber Nienke Plas. En net op het moment dat je dacht ‘ik kan geen ‘teterreteterre’ meer horen’, kwam er een artiest met een spetterend optreden. De meiden van OG3NE zorgden ondanks de warme skikleding door hun prachtige performance meerdere keren voor kippenvelmomentjes. De zusjes vermaakte zich de rest van de avond trouwens prima en dansten vrolijk mee op après-skihits als Schatje Mag Ik Je Foto en Vrouwke.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

Skiën en snowboarden maakt dorstig.

Jägerbombs en water

De dansvloer is de plek waar artiesten samen staan te dansen met de luisteraars, waar Jägerbombs worden afgewisseld met water (er moet ook nog een beetje gewerkt worden). En de plek waar ‘je dansjes doet die je eigenlijk niet op je werk zou moeten doen’, aldus een luisteraar.

Het zijn Qmusic-feestdagen waar je muzikale hoogtepunten beleeft, nieuwe vrienden maakt en waar je nog jaren op kunt teren. Wanneer mogen we weer?

Binnenkort zie je op deze site een video van de reis.

'Van een rat in m'n bed tot Q-hotel in de sneeuw'

DJ Joep Roelofsen met Marieke Elsinga, die verslag deed voor RTL Boulevard.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


likelovedislike
user_7773621565689246c2f6d156935675e7e4bf47d1_avataruser_897b6947eed5a5c9f795673f14eb1c721f9b8737_avataruser_8cc99793708d42dfc8e8251235ad93e8def9c702_avatar

Views

300+

'Shutdown' overheid VS in gang gezet

Trump geeft de democraten de schuld van de shutdown. / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

In de Amerikaanse Senaat hebben bij het verstrijken van de deadline te weinig leden gestemd voor het openhouden van de geldkraan voor de overheidsuitgaven de komende tijd.

In de Senaat zijn zestig van de honderd stemmen vereist voor een goedkeuring van nieuwe overheidsuitgaven. Die kwamen er bij lange na niet. De partijen hadden tot vrijdag middernacht lokale tijd (06.00 uur Nederlandse tijd) om eruit te komen.

Weekend

Het Huis van Afgevaardigden was donderdag wel akkoord gegaan met een verlenging van de overheidsuitgaven tot volgende maand. In die kamer is een normale meerderheid voldoende.

Meteen na de deadline begint men met het sluiten, de zogenoemde shutdown, van alle niet-essentiële overheidsdiensten. Dat gaat net zolang door totdat er overeenstemming komt over financiering. Naar verwachting wordt er in het weekeinde doorgepraat om tot overeenstemming te komen.

Ook al met Obama

Het is de eerste keer sinds vijf jaar dat de overheidsdiensten op slot gaan. In 2013 gebeurde dat onder president Barack Obama. Die sluiting duurde destijds 16 dagen.

Tijdens de shutdown worden ambtenaren en andere medewerkers in overheidsdienst zonder betaling van salaris naar huis gestuurd. Alleen de diensten die van lands- en levensbelang zijn (zoals politie en brandweer) blijven actief.

Democraten willen in ruil voor hun steun toezeggingen in de vorm van bescherming tegen uitzetting van de dreamers. Dat zijn asielzoekers die als kind naar de VS kwamen en meestal al jaren in het land wonen en ingeburgerd zijn.

Structureel omlaag

Sommige conservatieve Republikeinen liggen om andere redenen dwars: Ze vinden dat de overheidsuitgaven structureel omlaag moeten. Ze willen vooral bezuinigen op het gebied van gezondheidszorg en sociale uitkeringen.

'Schuld van Democraten'

Meteen na het dichtdraaien van de federale geldkraan heeft de Amerikaanse president Donald Trump keihard uitgehaald naar de Democratische leden in de Senaat die een tegenprestatie eisten om deze 'shutdown' te voorkomen.

,,De roekeloze eisen van de Democraten hebben er nu voor gezorgd dat ons lang gegijzeld is en militairen en hulpverleners niet kunnen worden ingezet'', schreef Trump op Twitter.

Freedom Caucus

Een groep conservatieve Republikeinen in het congres (de zogenoemde Freedom Caucus) is ook tegen het openhouden van de geldkraan. Zij doen dat omdat ze uit principe voor het verkleinen van overheidsuitgaven zijn. Vooral op het gebied van sociale zaken en gezondheidszorg vinden zij dat de overheid minder moet uitgeven. Zij kregen geen kritiek van Trump.

Chuck Schumer, leider van de Democraten in de Senaat zei dat ,,Trump alleen verantwoordelijk is'' voor de shutdown. ,,De president heeft zijn senatoren steeds maar tegengehouden om te onderhandelen'', aldus Schumer, die Trump en de Republikeinen opriep om zaterdag door te praten om tot een oplossing te komen. ,,Wij staan altijd open om te praten over een oplossing waar beide partijen het mee eens kunnen zijn'', aldus Schumer.

Nieuw voorstel

Mitch McConell, de Republikeinse leider in de senaat, vond net als Trump dat de Democraten schuld dragen aan de ontstane impasse. Hij beloofde zaterdag met een nieuw voorstel te komen om de geldkraan van de overheid in ieder geval tot 8 februari weer open te zetten.


Views

100+

Likeability of 6

Verdienen met het lezen van Metro-artikelen!

Foto van 'Metro'

In samenwerking met: Pabbl

Artikelen lezen op onze telefoons, dat doen we maar al te graag. De Pabbl-app plaatst, gebaseerd op jouw verkeuren, artikelen op je vergrendelscherm, en beloont je ervoor!

Eind vorig jaar bereikte Pabbl de mijlpaal van 75.000 installs. 75.000 gebruikers die kunnen verdienen aan het ontvangen van relevante advertenties op hun vergrendelscherm. Sinds kort is er ook een feature uitgerold waarmee je in plaats van advertenties, vooral artikelen ontvangt en hier ook gewoon mee kan verdienen!

Artikelen en verdienen – hoe werkt dat?
Je ontvangt een mix van content op je vergrendelscherm, het scherm waar je ongemerkt 150 keer per dag langs swiped. Nu ontvang je op dat scherm feilloos artikelen, gesponsorde wallpapers en normale wallpapers. Elke keer dat je je telefoon ontgrendelt je punten. Deze punten kun je inruilen voor leuke cadeaus in de Pabbl shop. Sinds deze feature kortgeleden is uitgerold, sluiten steeds meer nieuwssites aan voor nog betere toegespitste content, waaronder ook content van Metro dus.

Gebruikers waren sceptisch
Natuurlijk ben je sceptisch over een app waar je door het simpelweg gebruiken van je telefoon, makkelijk kunt verdienen. Maar bezoek de pagina van Pabbl in de Playstore en je ziet dat de app 50.000-100.000 installs en 4,6 sterren uit meer dan 10.000+ reviews heeft; blijkbaar doet Pabbl echt wel wat goed. Pabbl is een vergrendelscherm app, die elke keer als je je telefoon aandoet, mooie en relevante content zoals artikelen en wallpapers toont. Omdat een boel van deze content ‘gesponsord’ is, geeft Pabbl punten in ruil voor bijna elke keer dat je je telefoon ontgrendelt. Alleen bij artikelen en gesponsorde content ontvang je punten en er zitten limieten op zodat er geen bots aan worden gehangen die het scherm 24/7 wegswipen.

Installeren die hap
Het ziet er dus allemaal legit uit, installeren dan maar. Je belandt op de landingspagina en vult wat basisgegevens in en je interesses. Hierdoor wordt de content die je krijgt afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Het vergrendelscherm verschijnt, die je ontgrendelt met een soepele swipe. Vervolgens word je geleid naar de Pabbl-app waarin wordt uitgelegd wat je met je punten kan doen. Het aanbod is vrij divers: Een boel kortingen (soms tot wel 100%!!) op eten & drinken, kleding, elektronica en nog veel meer!

Lege voorraden
Kijkend naar de reviews blijkt dat je niet alles kan aanschaffen wanneer je dat wilt. De voorraden zijn vaak op. Dat komt doordat de app erg hard groeit en mensen sneller punten bij elkaar sparen dan dat ze aan producten kunnen weggeven. Het verkopen van advertenties blijkt lastiger voor Pabbl dan verwacht waardoor het lastig is om producten te financieren en komt het af en toe zelfs uit eigen zak. Maar dat kan niet voor altijd doorgaan natuurlijk. Pabbl moet nog minimaal 2x zo hard groeien willen ze de grote vraag en gespaarde punten kunnen bijbenen met nieuw aanbod.

Feiten over Pabbl:

- Pabbl is te installeren in de Playstore

- De app is Android exclusive.


like
user_5a58c6cc654b4931505d8ae3dd819f4ca6fb90ce_avataruser_384fadd091eec9bdd937419d5996ce3c53ee436a_avatar

Views

53

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow
Politie vindt kilo coke in maag van gehandicapte man.

Politie vindt kilo coke in maag van gehandicapte man

Politie vindt kilo coke in maag van gehandicapte man. Foto: Politie Reykjavik

Foto van 'Bregje Simons'

De IJslandse politie heeft een kilo coke aangetroffen in de maag van een gehandicapte Belgische man. Op een scan was te zien dat hij maar liefst 106 pakketjes coke had doorgeslikt. Deze zaten vooral in zijn darmen en maag. De Belg bekende later dat hij net voor opstijgen de pakketjes met cocaïne had ingeslikt.

Direct fataal

,,Het smokkelen van drugs in je ingewanden is levensgevaarlijk", schrijft de politie op Facebook. ,,De concentratie van de gesmokkelde drugs is meestal erg hoog, zo'n 90 procent. Bij het verbruik op straat ligt de concentratie op zo'n 7-15 procent. Als een pakketje in je lichaam lekt, kan dat dus direct fataal zijn."

42 kilo

Afgelopen jaar is er op het vliegveld in Reykjavik zo'n 42 kilo aan drugs onderschept. Dat blijkt uit het drugsvangstrapport van 2017 wat de politie van IJsland heeft gedeeld. Bij een van de aangehouden mannen was een van de pakjes opengescheurd, de man lag daarna drie uur op de operatietafel. Uiteindelijk heeft hij het overleefd.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

100+

Oude man verliest alles in brand maar redt zijn kat

Oude man verliest alles in brand maar redt zijn kat

Oude man verliest alles in brand maar redt zijn kat. Foto: Daily Mail | Ilhami Cetin

Foto van 'Bregje Simons'

Een 83-jarige man uit Turkije heeft vrijdag zijn huis met al zijn bezittingen in vlammen op zien gaan. Hij wist nog snel zijn kat die de vlammenzee had overleefd onder zijn arm mee te nemen naar buiten. De hartverscheurende foto's waarop hij en zijn kat naast de resten van het huis staan, gaan viral op internet.

De man, genaamd Ali Mese, heeft perongeluk zijn huis in brand gestoken door een vreselijk ongeluk. Hij probeerde zijn kachel aan te steken met benzine, maar het explodeerde en het huis brandde meteen af.

Oude man verliest alles in brand maar redt zijn kat

Foto: Daily Mail | Ilhami Cetin

Dierenvriend

De buren schakelden de brandweer in toen ze de vlammen opmerkten. De man en zijn familie hebben de brand zonder al te veel kleerscheuren overleefd. Het gezin is altijd al dol geweest op katten en Ali had een handjevol met hem samenleven op het moment van het tragische ongeluk. Helaas is er daarvan maar één erin geslaagd om levend eruit te komen. De gepensioneerde dierenvriend verloor ook bijna al zijn kippen in de vuurzee.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


Views

100+

Likeability of 6

Vloggers geweigerd in hotel: Voel mij vernederd

Ellen Darby/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

Ik slaap een paar nachten in jullie hotel en in ruil daarvoor plaats ik een positieve recensie op mijn YouTube- en Instagram-kanaal. Het was de gedachtengang van vlogster en influencer Ellen Darby, die in ruil voor het maken van een vlog wel vaker iets gratis kreeg. Nu hoopte ze die methode ook in Dublin kunnen toepassen.

„Vorig jaar heb ik dat ook voor Universal Orlando in Florida gedaan en dat heeft hen geen windeieren gelegd", zo schreef ze naar The White Moose Café (een van de bekendste in heel Ierland) en het bijbehorende hotel Charleville Lodge. Met 87.000 volgers op YouTube en 76.000 op Instagram dacht ze wel indruk te maken, maar de eigenaar van het hotel was niet van een dergelijke deal gediend.

Weinig zelfrespect

Of dit de eerste keer was dat baas Paul Stenson zo'n verzoek kreeg is niet bekend, maar bij hem was de maat hoe dan ook vol. Op social media plaatste hij de mail - zonder daarbij de afzender te onthullen - met zijn commentaar. „Om zoiets te sturen, heb je ballen nodig. Helaas scoor je op het vlak van zelfrespect een pak minder. Als ik je hier gratis laat logeren, wie zal dan mijn personeel betalen?"

Na die eerste vraag somde hij nog wat kostenposten op. „Wat met de mensen die je kamer schoonmaken? De obers die je ontbijt op tafel zetten en de receptionist die je laat inchecken? Of moet ik hen vertellen dat ze in plaats van centen te krijgen zullen mogen figureren in je filmpje? Wie zal er opdraaien voor de kosten van het licht, het water en de verwarming?"

Niet durven

En daar bleef het niet bij. „Gelukkig doen wij het op sociale media ook niet onaardig. We hebben 186.000 volgers op onze twee Facebook-pagina's, 80.000 op Snapchat, 32.000 op Instagram en een 'armzalige' 12.000 op Twitter", vervolgt Stenson. „Maar ik zou nog in geen miljoen jaar iets gratis durven vragen. Ik blog ook een beetje, in mijn ogen is dat gewoon iets op internet schrijven. Dat maakt me niet beter dan iemand anders en geeft me ook geen vrijgeleide om niet te moeten betalen."

Tot slot gaf hij Darby en haar collega's nog wat advies. „In de toekomst leg je toch best geld op tafel zoals iedereen. Als de hotelbazen in kwestie denken dat ze er iets aan hebben, kunnen ze je misschien een betere kamer geven. Maar kom niet zelf bedelen, dan zet je jezelf tenminste niet zo voor schut."

Gratis reclame

Hiermee was het relaas van Stenson ten einde, maar de discussie kwam pas net op gang. Darby maakte snel bekend dat het om haar ging en reageerde in een emotionele vlog van ruim zeventien minuten. „Ik ben razend en voel me droevig en vernederd tegelijkertijd. Ik verdien geld als influencer, het is de enige job waar ik me gelukkig bij voel. Ik heb de indruk dat ik anderen hierdoor ook help. In de voorbije drie jaar heb ik gratis kleding en eten gekregen van mijn lievelingsmerken. Ook hotels en reisagentschappen deden hun duit in het zakje, zo kwam ik op plekken waar ik anders alleen maar kan van dromen. En geef toe: in een tijdschrift of op tv wordt reclame toch ook niet zomaar gratis weggegeven?"

„Ik vind de manier waarop ik behandeld word smerig", vervolgt Darby. „Een mail die ik in vertrouwen gestuurd had, wordt zomaar open en bloot tentoongesteld. En nu word ik natuurlijk overspoeld door honderden giftige reacties. 'Wat een profiteur! Wie denkt ze wel dat ze is?', klinkt het dan. Concreet zijn het vooral dertigplussers die mij -een 22-jarig meisje- proberen kapot te maken. En dat terwijl ik alleen maar het beste van mijn leven probeer te maken. Zij hebben totaal geen idee hoe sociale media tegenwoordig werken."

'Excuus

Vanuit haar community en collega's kreeg Darby veel bijval en al snel werd Stenson behoorlijk onder vuur genomen. Daarop kwam hij met een ironisch bedoeld excuus richting Darby en haar aanhang. „Ik begrijp dat er ophef is ontstaan, omdat een van jullie diep gekwetst is, omdat ze moet betalen net zoals iedereen. Het spijt me dat ik zolang heb gewacht om jullie in te schakelen. Als jullie nu allemaal negatief over mijn zaak praten, is dat enorm goed voor het merk."

Niet veel later volgde er een eveneens ironisch bedankje. „Beste bloggers, ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor het werk dat jullie de voorbije twee dagen hebben verricht. De publiciteit die we hiermee vergaard hebben is onbetaalbaar. Maar treur niet. Jullie werk is niet voor niets geweest. Ik neem het op in mijn boek 'Hoe krijg ik wereldwijde publiciteit zonder één cent uit te geven."

Verboden terrein

Het leidde tot enorm veel nieuwe kritiek, waarna Stenson een drastisch besluit nam: vloggers zijn niet meer welkom in The White Moose Café. „Die beslissing heb ik genomen na de stortvloed aan negatieve reacties vanuit die gemeenschap. Bloggers denken dat ze alles zomaar kunnen krijgen, de haat spat ervan af. En dat allemaal omdat zij weigerde te betalen voor een hotelkamer."

Verder benadrukt Stenson dat hij nooit Darby persoonlijk in haar hemd heeft gezet. „Ze zegt nu dat ik haar voor de leeuwen gegooid heb, maar ik heb haar naam nooit vernoemd. De commotie heeft ze zelf veroorzaakt door een video over de hele kwestie te maken. Altijd het slachtoffer spelen, een gekend fenomeen in het blogwereldje."

Herkennen

Het is overigens nog maar de vraag hoe Stenson een dergelijk verbod wil handhaven. Het lijkt er immers op dat hij zich in de vlogwereld zal moeten verdiepen om vloggers überhaupt te herkennen. Al lijkt de kans klein dat vloggers hem überhaupt nog een bezoekje zullen brengen in de komende maanden.

Opmerkelijk feitje is daarnaast ook, dat ze zich op hun eigen site ook typeren als zijnde influencers.

Niet voor het eerst

Stenson is als hotelbaas niet bang om de confrontatie te zoeken met klanten die wat hem betreft een lijn over gaan. Sinds 2015 geldt er een ban voor veganisten, nadat enkele veganrecensenten volgens hem een lastercampagne begonnen met een golf aan slechte reviews in nog geen 24 uur tijd.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


likelol
user_32eaee45283e4cbe719929824217539fc8b7dbab_avataruser_04af0f5807548e07ebb4030760fb48c375d3473f_avataruser_e71d8fd47c99fba1506ad99bfb9579f7f2e7d8de_avatar

Views

200+