Moeders nemen overdosis heroïne met baby's in auto

12 oktober 2017 om 11:04 door Rosan de Vos
Moeders nemen overdosis heroïne met baby's in auto
Baby in de auto ter illustratie. Foto: Colourbox

Twee Amerikaanse vrouwen, de 27-jarige Kristen Leigh O’Connor en de 1 jaar oudere June Ann Schweinhart (28), hebben vorige week donderdag een overdosis heroïne genomen en raakten hierbij allebei buiten bewustzijn. Het ergste van het hele verhaal: het gebeurde in de auto, terwijl er twee kleine kinderen op de achterbank zaten. Een baby van één maand en een baby van twee maanden oud.

Nog net op tijd

Eén van de vrouwen wist nog wel, voordat ze bewusteloos raakte, het alarmnummer te bellen. Niet veel later verloor ze haar bewustzijn. Gelukkig zag een toevallige voorbijganger het gebeuren, en kon deze persoon telefoongesprek afmaken, zo weet Fox News. De politie kwam vervolgens ter plaatse en haalde de baby's zo snel mogelijk uit de auto.

De twee moeders bleken elkaar te hebben ontmoet terwijl ze, beiden zwanger, in de afkickkliniek zaten.

Gearresteerd

De twee vrouwen zijn eerst naar het ziekenhuis gebracht en later gearresteerd wegens het verwaarlozen van kinderen. De baby's zijn overgebracht naar familieleden en zijn verder ongedeerd.

„Dit is een zeer tragische situatie waar de twee onschuldige baby's het meest de dupe van zijn. We hopen dat deze gebeurtenis een wake-up call is voor de twee moeders", schrijft Boynten Beach Police Department op Facebook.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!