Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 13 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Williams toont eerste beelden pasgeboren baby

Tennisster Serena Williams heeft voor het eerst beelden getoond van haar pasgeboren baby. De Amerikaanse, die tot haar zwangerschapsverlof nummer één van de wereld stond, heeft via de eigen kanalen de eerste foto en video gedeeld.

Haar baby krijgt de naam Alexis Olympia Ohanian Jr. In het filmpje zegt Williams dat de twee veel complicaties hebben gehad. „Maar kijk eens wat we hier hebben? Een klein meisje”, aldus de 35-jarige kersverse moeder.

Voor haar verlof was Serena Williams de absolute topper op het gebied van vrouwentennis. Nog tijdens haar zwangerschap won zij de Australian Open: in de finale was ze in de laatste Sister Act tot nu toe te sterk voor haar zus Venus Williams.

Door haar carrière heen heeft Serena Williams 72 single-titels gewonnen. Daarmee won ze meer dan 70 miljoen euro. Ze speelde tot nog toe 913 wedstrijden en won er 783.

Haar zus Venus Williams is ook succesvol, maar minder. De 37-jarige 771 wedstrijden en verloor er 219. Van de 28 onderlinge matches tussen de twee zussen won Serena er 18.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.