'Niet schieten op Irma!'

10 september 2017 om 13:45 door Jelmer Visser
'Niet schieten op Irma!'
Beeld: ANP

Amerikaanser wordt het niet: pak je gun en schiet op Irma! Enkele tienduizenden mensen op Facebook vonden het wel een goed idee om de orkaan op deze wijze een lesje te leren. De boodschap in het event is duidelijk: „LETS SHOW IRMA THAT WE SHOOT FIRST!" De plaatselijke sheriff is niet gecharmeerd van het initiatief. Hij roept de inwoners van Florida dan ook op om niet te schieten op de orkaan.

 

Charles Darwin had gelijk

Het is niet bekend hoeveel Amerikanen daadwerkelijk gehoor geven aan de oproep om Irma te lijf te gaan met pistolen en geweren. Schieten tijdens zulke windsnelheiden kan zeer gevaarlijk zijn voor jezelf en voor omstanders.

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!