Man slaapt elke nacht met seksrobot én zijn vrouw

12 september 2017 om 15:59 door Jasper Kars
Man slaapt elke nacht met seksrobot én zijn vrouw
De gelukkig getrouwde Arran uit Wales samen met zelfgemaakte seksrobot Samantha (Foto: Still)

Een creatieve man uit Wales slaapt nooit alleen. Hoewel zijn vrouw Hannah hem vaak vergezelt tijdens de koude nachten, is een door hem zelf ontworpen seksrobot altijd van de partij. De productie van de pop, die luistert naar de prachtige naam Samantha, kostte Arran Squire (36) in totaal zo’n 4000 euro.

Naast de vaste nachtelijke escapades met Samantha de seksrobot, neemt Arran haar ook mee naar beneden. Zo zit hij, samen met vrouw Hannah en de kinderen, op de bank met de realistische robot en noemt hij haar tevreden “onderdeel van de familie”. Een geheim maakt Arran dus niet van zijn robotvrouw.

Dinsdagochtend nam de Brit zijn seksrobot zelfs mee naar een uitzending van het ITV programma This Morning on Tuesday. Het was Samantha’s debuut op de beeldbuis. Dit tot grote verbazing én vermaak van de presentatoren.

 

Trio

Terwijl Arran tijdens de goed bekeken ochtendshow uitlegde dat hij het absoluut niet “vreemd” vond, leek hij niet van ‘zijn’ Samantha te kunnen afblijven. Constant zat hij aan de zelfgemaakte pop. Hij verdedigde zichzelf door uit te leggen dat de seksrobots er niet zijn om vrouwen te vervangen, maar juist om ze “te helpen".

Hannah Nguyen, zijn 2 jaar oudere echtgenote, bevestigde tijdens de uitzending van This Morning on Tuesday net zo goed blij te zijn met de seksrobot. Ze onthulde zelf openhartig dat ze wel eens een trio had gehad met haar man en de pop. Too much information?

Hannah Nguyen de vrouw van de seksrobot-verkoper (Foto: Still)

Seksrobot-verkoper

Arran is initiatiefnemer van Synthea Amatu, een website die levensechte seksrobots verkoopt vanaf zo’n 2000 Britse pond, hij is dus een ware seksrobot-verkoper. En zoals het een goede salesman betaamt “heeft hij er zelf ook één”. De handige Welshman verklaarde in de uitzending dat zijn robots ook een ‘family mode’ hebben, die voorkomt dat ze ongepaste opmerkingen maken op ongewenste momenten. Erg handig dus, zeker als je familie en vrienden over de vloer hebt.

 

 


Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!