Evi doet oproep om het hart van haar broer te vinden

5 september 2017 om 17:09 door Rosan de Vos
Evi doet oproep om het hart van haar broer te vinden

De Belgische Evi moest in de zomer van 2016 afscheid nemen van haar broer, die op 36-jarige leeftijd overleed. Al zijn organen zijn vervolgens afgestaan voor donatie, waaronder zijn hart. Evi is nu op zoek naar degene die zijn hart gekregen heeft. Dit alles om het hart van haar broer nog één keer te horen kloppen.

Hoe voel jij je?

„Is jouw leven beter? Hoe voel jij je? Ben je een kind of een volwassen man of een vrouw?” Evi doet een oproep via Facebook en vraagt zich af wie en waar degene is, die op 5 juni 2016 opgeroepen werden voor een harttransplantatie in het ziekenhuis in Leuven. De kans dat er meerdere transplantaties waren die dag is namelijk vrij klein. Ze hoopt een privébericht te krijgen.

Een gouden hart

Evi schrijft: „Er gaat geen dag voorbij dat we er niet aan denken. Mocht je je niet bekend willen maken, dan zijn we zeker niet boos. Maar we willen je toch even laten weten, je kreeg een gouden hart.”

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!