Beveiligingscamera's leggen aanslag Jeruzalem vast

8 januari 2017 om 16:04 door Lisa Vermeij
Beveiligingscamera's leggen aanslag Jeruzalem vast
Foto: ANP

In Jeruzalem zijn zondag vier mensen om het leven gekomen toen in Jeruzalem een vrachtwagen op een promenade inreed vol met soldaten. Meer dan dertien mensen raakten gewond. De chauffeur werd doodgeschoten door de soldaten. Beveiligingscamera's hebben de aanslag vast gelegd.

Volgens de Israëlische politie gaat het om een terroristische daad. De aanslag vond plaats direct bij de muur die de oude binnenstad van Jeruzalem omgeeft. Volgens de politie lagen er na de aanrijding overal op de promenade lichamen van slachtoffers. Inmiddels zijn er beelden opgedoken waarin het moment van de aanslag is vast gelegd.

Pas op: de beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!