Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 2 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Glow in the Dark apenkooien in vijf steden

Ken je dat gevoel van vroeger op de basisschool? Dat alle toestellen van de gymzaal van stal waren gehaald en zodat er een heuse jungle ontstond van touwen, kasten, springkussens en klimrekken? Dat was – bij mij althans – altijd een gevoel van verbazing en extase. Nou, exact dat gevoel kan je opnieuw gaan beleven!

Apenkooigym organiseert namelijk Apenkooien voor volwassenen. Ze deden dit al eerder maar deze lente hebben ze het bestaande concept gepimpt. Nu is het apenkooi voor volwassenen mét blacklights en 90’s muziek!

ApenkooiGym Glow editie

De eerste GLOW APENKOOI ging meteen viraal 😉 Op veler verzoek gaan we weer daarom weer glow in the dark slingeren! Deze keer komen we niet alleen naar Amsterdam, maar organiseren we ook een Glow-editie in Utrecht, Rotterdam, Groningen en Breda! Bekijk alle data en meld je aan via de site van onze partner – nieuwe mensen leren kennen! https://bit.ly/2GBb1oN

Posted by ApenkooiGym on Wednesday, March 28, 2018

Meerdere steden

Het apenkooien vindt plaats in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Breda en Groningen. Het klassieke tikspelletje reist in de maanden april en mei door Nederland. Bezoekers kunnen hun borst natmaken voor een speciaal met blacklights geprepareerde gymzaal, professionele begeleiding en muziek met een DJ. Na afloop is er natuurlijk ook een borrel om met een voldaan gevoel terug te kijken op de nostalgische ervaring.

Deze organisator heeft al eerder opmerkelijke evenementen georganiseerd. Zo introduceerden zij al een andere klassieker uit de gymzaal van vroeger aan een volwassen publiek; een ouderwets potje trefbal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.