Sofie Smulders
Sofie Smulders Nieuws 24 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Stomdronken man slaat fles allesreiniger achterover

Vrijdagnacht heeft een man in Etten-Leur een fles allesreiniger leeggedronken. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

De man had, voordat hij de fles allesreiniger achterover sloeg, al liters bier op. Toen wijkagent Richard Konings de melding kreeg dat er iets niet pluis was op dat adres in Etten-Leur, was hij niet geheel verbaasd. Eerder die dag waren er in het huis al ruzies, waarvoor de politie was komen opdraven.

https://twitter.com/WA_EttenLeur01/status/967421297771929600

Agent Konings vertelt aan Omroep Brabant dat hij met zijn collega’s een zorgvuldige aanpak heeft besproken. „Chloor kan ook voor ons gevaarlijk zijn. Denk maar eens aan mond-op-mondbeademing. We besloten om de man in de stabiele zijligging te leggen, zodat hij niet zou stikken als hij moest braken.”

Later bleek dat het niet een fles chloor was, maar een fles allesreiniger. De man in kwestie was bewusteloos en werd onder handen genomen door het ambulancepersoneel, dat tegelijkertijd met de agenten bij het huis was aangekomen.

Het was nog een hele klus om de man te helpen, vertelt Konings. Het ambulancepersoneel is te werk gegaan met een infuus en een klodder mayonaise, zodat het schuim niet in zijn maag zou gaan schuimen. Hoe de man er nu aan toe is, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.