Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 13 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Eigenaar seksshop: betalen of je foto online

Boeven die een vibrator van maar liefst 200 euro stalen uit een seksshop in Winterswijk, hebben van de eigenaar een ultimatum gekregen. Ze kunnen voor Valentijnsdag nog netjes voor het seksspeeltje betalen of ze komen herkenbaar op de website van de winkel te staan.

De speciale vibrator hoeft eigenaar Peter Kee niet terugMaar het speeltje heeft een aardig prijskaartje en dat geld wil hij wel. Op dit moment staat er een wazige, onherkenbare foto van de man op de website van seksshop Pretty Shop met daarnaast de boodschap: ‘Discretie bieden wij al 48 jaar! Maar als je spullen pikt stopt dit zelfs voor ons. Daarom een foto van de man, ze zijn nog niet duidelijk omdat ze nog 1 kans krijgen. Betaal voor Valentijnsdag 14 februari!’

Afleidingsmanoeuvre

„Het is niet netjes als je iets meeneemt zonder te betalen’’ verklaart Kee zich nader tegenover het AD. „Ze waren er duidelijk op uit. De vrouw leidde me af bij de toonbank, de man nam ‘m mee. Het gaat om een vibrator van bijna 200 euro, een hele speciale, de womanizer.’’ Uiteraard heeft de man aangifte gedaan van diefstal. De politie heeft daarbij ook beelden gekregen.

Dat mensen tegenwoordig met de kracht van social media voor eigen rechter gaan spelen, zien we vaker. Maar dat betekent niet dat het mag. Een politiewoordvoerder vertelt: „Dat hou je in deze tijd van sociale media niet tegen. Maar het wordt anders als de verdachte herkenbaar op de site komt,  dat is niet toegestaan. Dan kan die een zaak aanspannen.’’ Deze zaak krijgt dus ongetwijfeld een staartje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.