Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 3 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Ze hadden één dag de sleutel toen de gevel wegwaaide

Net één dag de sleutel hebben en vervolgens door de storm je gevel missen. Het overkwam Max Landman en Suzanne de Groot uit Berkel en Rodenrijs. Dinsdagnacht is een groot deel van de buitenmuur weggeslagen, aldus RTV Rijnmond.

Buurtbewoners

Ondanks dat er een heel stuk muur is weggeslagen, hebben buurtbewoners niets gemerkt: „We hebben het wel horen waaien vannacht. Maar we hebben de gevel niet horen instorten."

„We kregen vanochtend een appje van een goede vriend van ons", laten Landman en de Groot weten. „Pas toen hoorden we het. We sliepen bij mijn ouders in Bergschenhoek op vijf minuten rijden hiervandaan".

Schade valt mee

Ondanks de schade die het huis aan de buitenkant heeft ondervonden, valt de schade aan de binnenkant van het huis mee. „Er is aan de zijkant wat water door de muur gelopen, maar verder zie je niets. Als je alleen binnen zou kijken zou je het niet eens door hebben."

De wijkagent laat echter wel weten dat het nooit eerder is voorgekomen dat het ‘zo heeft gespookt’ in de wijk. Hij noemt het abnormaal.

https://twitter.com/hellevoetsluis/status/948477052159537153

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.