Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 30 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Uitverkoop schoenenwinkel loopt volledig uit de hand

Over het algemeen houdt een Nederlander wel van een beetje uitverkoop. Dinsdagmorgen was er dan ook flinke korting te halen bij de dure schoenenwinkel Shoebaloo in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Dit werd echter iets te serieus genomen: de politie moest ingrijpen om de menigte tot kalmte te manen en het personeel moest uiteindelijk de winkel sluiten.

Zeventig procent korting

Normaal kosten de schoenen honderden euro’s, maar tijdens de uitverkoop kon je kortingen tot zeventig procent krijgen. Er kwamen veel mensen op af. In de eerste instantie was het ‘gezellig druk’, maar een aantal jonge, agressieve mannen gooiden roet in het eten.

Ruzie

De jonge mannen drongen voor, duwden mensen in de rij en scholden het personeel van de schoenenwinkel uit. Ze werden nog op hun gedrag aangesproken, maar dit wilde niet baten. De personeelsleden en de bewaking hadden de situatie op een gegeven moment niet meer in de hand, schrijft AT5.

Het personeel heeft er uiteindelijk voor gekozen om de winkel te sluiten. Via Instagram Stories hebben ze hun excuses aangeboden.

Posted by Sarah Manuela on Tuesday, January 30, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.