Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 6 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

Rotterdamse agent geëerd om extra goede service

Op de politie moet je kunnen bouwen, maar agent Allard Marsie van de Rotterdamse politie bewees wel heel letterlijk een steun te zijn. Hij bracht zichzelf in een ongemakkelijke positie en bleef twintig minuten lang zo zitten. Allemaal om een vrouw die zojuist was aangereden wat comfort te bieden.

Het AD schrijft dat een vrouw op de Zwart Janstraat in het Oude Noorden werd aangereden. De politie kwam ter plaatse en agent Marsie ging naast de vrouw op de grond zitten. Twintig minuten lang ondersteunde hij haar, tot de ambulance er was. De houding waarin de agent zat, was voor hem niet echt optimaal.

Respect

Omdat hij zijn eigenbelang opzij schoof voor de burger, wordt de agent nu geprezen op social media. Heel veel mensen hebben respect voor Marsie en collega’s tweeten dat de politie echt je beste vriend is.

https://twitter.com/POL_ACAR/status/949356952454418432

Wat de agent zelf van alle aandacht vindt, is niet bekend. Wel schrijven collega’s op Twitter dat hij na alle aandacht nog niet naast zijn schoenen loopt. Het zou gewoon dagelijkse kost zijn voor een goede agent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.