Sarah Sitanala
Sarah Sitanala Nieuws 20 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Coach Anouk heeft ruzie met afvaller The Voice

Het vertrek van Kira Dekker vrijdagavond uit The Voice of Holland is niet zonder slag of stoot verlopen. De Groningse zangers ligt namelijk nogal overhoop met coach Anouk. De twee halen flink naar elkaar uit op social media. Dekker twitterde na het vertrek uit het programma dat ze chocolade ging eten en dat het Anouks schuld zou zijn als ze daar dik van wordt. Anouk reageerde vervolgens door te zeggen dat als dat zou gebeuren, het haar eigen schuld zou zijn.

Meer dan 2,1 miljoen mensen zagen vrijdagavond Dekker’s versie van Krezip’s All My Life. Anouk was vervolgend keihard in haar commentaar en zei niet te begrijpen hoe Dekker het zo ver had weten te schoppen. Sanne Hans, coach van Dekker, stuurde haar uiteindelijk naar huis.

Chocolade

In eerste instantie wilde Dekker niet reageren op haar vertrek. Dekker liet weten wel iets anders aan haar hoofd te hebben, aangezien haar opa in het ziekenhuis ligt. Hier kwam ze echter snel op terug door te twitteren dat ze de coaches niet aardig vond. Dekker richtte zich vervolgens met name op Anouk: „Ik ga een stuk chocolade eten, als ik dik word is het de schuld van Anouk.”

https://twitter.com/KiraDekker/status/954500555988197377

Anouk zou Anouk niet zijn als ze hier niets op te zeggen zou hebben. De zangers reageerde op Instagram en zei: „Ik eet ook chocolade. Rondingen zijn hot, maar niet mijn schuld. You stopt het zelf in your mond.”

https://www.instagram.com/p/BeLfmROFvo-/

Kritiek

Anouk laat verder op Instagram weten zichzelf helemaal niet zo hard te vinden. „Ik ben wel duidelijk. En misschien iets meer rechttoe rechtaan, zonder te veel poespas erbij. Kijk, op het moment dat je al niet kritiek kan handelen, had je niet naar deze show moeten komen. Want je komt naar The Voice of Holland, je weet je krijgt van vier mensen te horen wat ze vinden. Kan je dat niet aan, moet je je sowieso never nooit inschrijven.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.