Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 19 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Serious Request: Ouders Tijn lakken weer nagels

„Afgelopen jaar heeft onze zoon Tijn (die helaas op 7 juli jongstleden is overleden) ruim € 2.600.000 opgehaald voor 3FM Serious Request met het lakken van nagels. Hoewel zijn overlijden ons zwaar valt, hebben we besloten om uit naam van Tijn ook dit jaar in actie te komen, en zo veel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis en 3FM Serious Request”, schrijven de ouders van Tijn op de actiepagina ‘LakvoorTijn’.

https://twitter.com/DannisVV/status/943066111293128704

Streefbedrag

Op het moment van schrijven is er 747 euro opgehaald voor de actie LakvoorTijn, waarbij er een streefbedrag is van 77.777 euro. „De actie helpt ons mede het verlies van Tijn te verwerken en zijn gedachtegoed levend te houden”, aldus Tijn zijn ouders.

Het doel van Serious Request dit jaar is om families te herenigen die vanwege oorlog of natuurrampen elkaar zijn kwijtgeraakt. Dit is voor de ouders van Tijn een extra trigger om geld op te halen. „Wij weten namelijk hoeveel pijn het doet, als je iemand moet missen. Wij krijgen Tijn niet terug, maar krijgen wel een warm gevoel bij de gedachte dat wij met het ophalen van geld, het wel voor andere gezinnen mogelijk kunnen maken om weer bij elkaar te kunnen zijn.”

Vorig jaar

Tijn haalde vorig jaar met lakken 2,6 miljoen euro op voor Serious Request en haalde met zijn eigen nagellaklijn ook nog eens meer dan een miljoen euro op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.