Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 15 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Metro GiveAway Show vanavond om 19:30 uur

Winnen! Winnen! Winnen!

Metro staat vandaag in het teken van de feestdagen. Op ons Facebookkanaal (facebook.com/Metro) zenden wij vanavond LIVE de Metro GiveAway Show uit! In deze uitzending kun je fantastische prijzen winnen door live te reageren. We hebben zelfs te veel prijzen voor de uitzending. Daarom geven we nu al een aantal cadeaus weg.

Je maakt kans op de volgende prijzen door je gegevens te mailen naar [email protected]. Vergeet daarbij niet te vermelden welke prijs je wilt winnen en waarom jij de winnaar moet zijn!

Maak kans op een paar toffe sneakers

Bij webstore Sneakerbaas vind je exclusieve sneakers van grote bekende sneakermerken zoals bijvoorbeeld Nike, Adidas, Vans, Puma en Converse. Daarnaast biedt Sneakerbaas je ook de kans om kennis te maken met schoenen van sneakermerken die meestal wat moeilijker te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld Jordan, Karhu, Saucony, Kangaroos en New Balance.

Speciaal voor de lezers van Metro hebben is er een exclusieve kortingscode van 10 procent op de gehele collectie! (Code: METROBAAS) Om het nog beter te maken, maak je als lezer ook nog eens kans op 1 van de 3 paar gratis sneakers met exclusief Sneakerbaas voetbal inspired shirt!

Win een luxe keukenmachine van MOA

Op zoek naar hippe producten om je keuken of woning mee in te richten? MOA heeft de producten die jij zoekt. Onze focus ligt met name op producten die je gebruikt in de keuken, zoals waterkokers, airfryers en keukenmachines. Maar er zijn ook producten voor in je woonkamer, denk bijvoorbeeld aan een wijnkoelkast of een elektrische open haard. Via Metro maak je nu kans op een professionele Keukenmachine Deluxe, een absolute alleskunner, ter waarde van 279 euro!

Oral-B elektrische tandenborstel met Disney Star Wars (3+)

De Oral-B Elektrische Tandenborstel met Star Wars-figuren maakt van tandenpoetsen een feestje! Deze oplaadbare elektrische kindertandenborstel heeft een kleine en ronde borstelkop en biedt grondige en zachte reiniging. Gebruik de elektrische tandenborstel in combinatie met de Disney Magic Timer app van Oral-B om minimaal twee minuten te poetsen en ondertussen je favoriete Disney figuren te ontdekken. Met deze tandenborstel leren kinderen een mondverzorgingsroutine aan waar ze hun leven lang plezier van hebben.

Spellenpakket van 999Games

Ben jij gek op spellen? Dan is dit prijzenpakket iets voor jou! Agricola, 30 Seconds Everyday life, Carcassonne, Catan, Terra en Qwirkle staan garant voor heel wat uren speelplezier!

Met dit kerstcadeau scoor je het hele jaar

Heb je dit jaar wéér geen inspiratie voor een mooi kerstcadeau voor een van je geliefden? Weleens aan de Oral-B Genius 9000 Rosegold gedacht? Alle Oral-B elektrische tandenborstels zijn geïnspireerd op tandheelkundige zorg en verwijderen op zorgvuldige wijze tand-voor-tand, tot 100 procent meer tandplak dan een gewone tandenborstel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.