Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 6 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Man staat 4 uur in de rij om chocola te kopen

Misschien kan jij na het ‘heerlijk avondje’ geen chocola meer zien. In Arnhem denken ze er heel anders over. De dag na Sinterklaas wordt bij chocolaterie Mousset de chocola per kilo verkocht en dat zorgt voor enorme rijen.

5.45 uur voor de deur

De winkel ging om 10.00 uur open, maar Arthur Brinkhoff uit Driel stond al om 5.45 uur voor de deur en heeft dus ruim vier uur staan wachten totdat hij naar binnen kon. De chocoladeliefhebber heeft het er allemaal voor over, want het is niet de eerste keer dat hij in de rij staat bij de chocolade ‘brokkendag’. „Ik kom hier al 25 jaar achter elkaar, het is echt een traditie. Als kind ging ik al mee met mijn ouders en nu heb ik zelf een poging gewaagd om als eerste te ziijn”, zegt hij tegen Omroep Gelderland.

De vroege vogel kreeg een mand met chocolade cadeau en kon vervolgens aan de slag om zijn boodschappenlijstje af te werken.

Wachten is nou niet echt een leuke tijdsbesteding, toch vinden de mensen in de rij het best gezellig. Ze krijgen warme chocomelk en een broodje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.