Rosan de Vos
Rosan de Vos Nieuws 27 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Man gooit vriendin uit raam na ‘leuke kerstnacht’

Een 39-jarige man uit Voorburg is dinsdag aangehouden nadat hij zijn vriendin uit het raam had gegooid. Tweede kerstdag heeft hij in zijn eentje in de cel doorgebracht, woensdag moet hij voor de rechter komen. ‘De relatie heeft zoals menig konijn in ieder geval de kerst niet gehaald’, aldus de politie.

‘Leuke kerstnacht’

Rond 05.00 kwam de politie al bij het stel langs na een melding van geluidsoverlast. Toen verklaarde de man een ‘leuke kerstnacht’ te hebben, het stel stond namelijk voor het raam, grotendeels zonder kleding. De politie is vervolgens weer omgekeerd.

Na een uur kwam er wéér een 112-melding, op hetzelfde adres: de man had zijn vriendin uit het raam gegooid.

Aangehouden

„Toen we arriveerden, strompelde de hevig in paniek zijnde en gewonde vrouw naar ons politievoertuig. Toen we even later de deur van de man wilde forceren, aangezien hij niet naar buiten kwam, koos hij toch eieren voor zijn geld en kon hij worden aangehouden”, schrijft de Politie Leidschendam-Voorburg op Facebook.

De recherche onderzoekt wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.