'Vermiste Emily Meijer is in gezelschap van man'

1 november 2017 om 21:56 door Imre Himmelbauer
'Vermiste Emily Meijer is in gezelschap van man'
Emily Meijer. / Politie Ommelanden West

De politie houdt er serieus rekening mee dat de vermiste Emily Meijer uit Grootegast in mannelijk gezelschap is. Dat zegt politiewoordvoerder Anthony Hoogeveen tegenover RTV Noord.

„Inhoudelijk kan ik er vanwege het onderzoek niet op ingaan", vertelt Hoogeveen. „Maar het scenario van een man staat bovenaan bij ons."

Emily Meijer

Emily Meijer is sinds dinsdagmiddag vermist. Ze stapte op de bus van het Groningse Grootegast naar Groningen. In laatstgenoemde stad is het 12-jarige meisje voor het laatst gezien.

Volgens een buurjongen van Emily is de vermiste tiener waarschijnlijk na haar reis naar Groningen op de trein naar Rotterdam gestapt. Hij roept mensen op zich te melden bij de politie als zij informatie hebben. De jongen heeft het Facebookbericht waarin hij deze informatie deelde inmiddels verwijderd. Waarom is niet bekend.

De politie gaf eerder een omschrijving van Emily. Het meisje heeft blond steil haar en is 1,45 meter lang, zo is te lezen in het signalement. Ten tijde van de vermissing droeg ze een blauwe broek en een zwarte jas met een capuchon en een bontkraag.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!