Likeability of 5

Amazon Prime naar Nederland

Foto van 'Merel Driessen'

Merel Driessen

8 NOV 2017

Het Prime-abonnement van webwinkel Amazon is nu ook beschikbaar in Nederland. Met het abonnement kunnen klanten gebruikmaken van gratis bezorging binnen één dag, de videostreamingdienst van Amazon en de foto-opslagdienst.

Gratis bezorging op dezelfde dag

Ongeveer de helft van de twee miljoen artikelen op Amazon kan binnen een dag gratis thuisbezorgd worden voor de Prime-abonnees. De andere helft wordt binnen twee dagen thuisbezorgd. Het maakt niet uit voor wat voor bedrag de abonnees bestellen. Het wordt sowieso binnen 1 of 2 dagen gratis bezorgd.

Ook kunnen de abonnees gebruikmaken van de videostreamingdienst van Amazon. Via PrimeVideo.com kunnen abonnees series als The Man in the High Castle, Mozart in the Jungle en Transparant bekijken. De streamingvideodienst is beschikbaar op computer, iPhone, iPad en Android-apparaten. Daarnaast ontvangen de abonnees exclusieve kortingen op videogames en kunnen ze een half uur eerder nieuwe items op de webshop bekijken en bestellen.

Duitse website

Een eigen Nederlandse winkel heeft Amazon nu nog niet. Bestellen gaat nu via de Duitse website, die deels in het Nederlands beschikbaar is. Het Prime-abonnement kost voorlopig 3,99 euro per maand. Vanaf eind maart wordt de prijs verhoogd naar 5,99 euro.

De Nederlandse webshop bol.com heeft al langer een vergelijkbare abonnementsvorm. Wanneer klanten lid worden van Select worden bepaalde artikelen altijd gratis bezorgd, ook op dezelfde dag, in de avond en op zondag. De webshop heeft inmiddels ruim 300.000 Select-artikelen. Het Select-abonnement is een stukje goedkoper dan het Prime-abonnement. Voor het Prime-abonnement betaal je 3,99 per maand, terwijl abonnees van Select voor een jaar nog geen 10 euro betalen.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar


love
user_78724282a9479afbe67c70a834286c39244b2558_avatar

Log in om een reactie te plaatsen

Views

100+

Broodje kebab blijft bestaan

Fosfaat mag toch worden toegevoegd aan bevroren kebab. (Foto: EPA)

Foto van 'Merel Driessen'

Merel Driessen

40 MIN

Je hoeft niet langer bang te zijn dat je favoriete snack na het stappen verdwijnt. Het broodje kebab blijft verkrijgbaar in snackbars en eethuizen. Aan döner kebab mag namelijk toch gewoon fosfaat toegevoegd worden.

Verbieden van fosfaat

Personeel eet chocoladeletters voor gehandicapten op

Letters van chocoladefabrikant Baronie de Heer in Rotterdam Foto: ANP

Foto van 'Metro'

Metro

2 UUR

Een vrijwilligster die de gehandicapte bewoners van een zorginstelling wilde verrassen met 25 chocoladeletters, is erachter gekomen dat zij ze nooit hebben gekregen. Het personeel heeft de sinterklaastraktatie zelf opgegeten.

De 70-jarige Miep Broeren is vrijwilligster bij de Senioren Vereniging Dinteloord / Steenbergen in Brabant. Albert Heijn was zo gul geweest om haar 250 chocoladeletters te schenken die ze daar kon uitdelen. Toen ze er een aantal over had, besloot ze de gehandicapten bij de Stichting Dag- en Woonvoorzieningen Dinteloord te verrassen.

Emile Roemer stapt op als leider SP

Emile Roemer stapt op als leider SP

Emile Roemer kondigt zijn vertrek aan. Foto: ANP.

Foto van 'ANP'

ANP

VANDAAG, 11:35

Emile Roemer stapt begin januari op als leider van de SP in de Tweede Kamer. Hij heeft dat woensdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie in restaurant Dudok in Den Haag, waarbij ook de andere SP-Kamerleden, zijn vrouw en zijn kinderen aanwezig waren.

Hij maakte verder bekend dat de 32-jarige Lilian Marijnissen zijn opvolger wordt. Marijnissen zit sinds maart in de Tweede Kamer en is de dochter van Jan Marijnissen, onder wiens leiding de partij groot werd.

Deze woning wordt alleen verhuurd aan Nederlanders
Likeability of 5

Huisbaas verhuurt woning alleen aan Nederlanders

Foto: Colourbox

Foto van 'Metro'

Metro

VANDAAG, 10:34

„De eigenaar heeft ervoor gekozen alleen aan mensen van Nederlandse afkomst te willen verhuren.” Dit stond in een mailtje, gericht aan een huiszoekend Marokkaans echtpaar.

60 tot 100 miljoen gaat Duits tolplan ons kosten

Duits tolplan gaat ons 60 tot 100 miljoen kosten

Demonstratie tegen Duitse tolplannen Foto: ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

Dagblad Metro en ANP

VANDAAG, 09:24

Tussen de 60 en 100 miljoen gaat het Nederlandse automobilisten kosten als het Duitse plan om tolheffing voor personenwagens in te voeren, doorgaat.

Dit blijkt uit een onderzoek van minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur. Vooral voor de bewoners in de grensstreek zou het flink oplopen, 40 procent van de kosten van de tol zou voor de rekening komen voor bewoners en bedrijven hier.

De gekste kerstpakketten: chocodildo's en glijmiddel

Zo af en toe duikt er een dildo op in een kerstpakket. Foto: AFP

Foto van 'Johan van Boven'

Johan van Boven

VANDAAG, 08:51

Ho, ho, ho! De kerstman zal ook dit jaar ongetwijfeld weer een paar vreemde verrassingen in kerstpakketten stoppen. Uit onderzoek van Acties.nl blijkt namelijk dat er regelmatig opvallende voorwerpen opduiken in de verrassingen van bedrijven voor hun werknemers. „Sommige werkgevers maakten het wel heel bont”, zegt Vince Franke van Acties.nl. „Een van de ondervraagden kreeg condooms en glijmiddel in zijn kerstpakket. Drie kregen een dildo, waarvan eentje van chocolade.”

Camera video'Anders hadden we nu rekenen gehad'

'Meester Frank', Mila, Quinten en Florine met de snoepjes (ergo: leraren zijn net zo belangrijk voor hen als snoepjes) / Pepijn Arends

Foto van 'Iris Hermans'

Iris Hermans

VANDAAG, 08:30

Reclamebureau organiseert originele BSO slash snuffelstage voor creatieve leerlingen met als doel: een reclamespot maken om de leraren een hart onder de riem te steken.