Zeventig mensen slapen in tenten voor gratis donuts

12 oktober 2017 om 08:49 door Rosan de Vos
Zeventig mensen slapen in tenten voor gratis donuts
Dunkin' Donuts. Foto: ANP

Zeventig mensen hebben in de nacht van woensdag op donderdag op het Vredenburgplein in Utrecht geslapen. Niet om gezellig met zijn allen te kamperen, maar voor de openingsactie van de nieuwe Dunkin’ Donuts store. De eerste honderd klanten krijgen namelijk één jaar lang gratis donuts. Blijkbaar genoeg reden om een nachtje in de kou te vertoeven.

 

Volgebouwd met tenten

De eerste fanatiekeling stond woensdagmiddag al om 14.00 uur voor de Dunkin' Donuts: „Het is toch een luxe product, leuk om zoiets weg te kunnen geven. Eens in de zoveel tijd moet je toch iets geks doen in je leven."

Het Vredenburgplein was volgebouwd met tenten, en twee beveiligers zijn ingehuurd om de boel in goede banen te leiden. De winkel ging om 07.00 uur officieel open en de klanten werden vervolgens één voor één naar binnen geroepen. Ze mochten vervolgens een box met donuts kopen, waarna ze een persoonlijke pas kregen. Met deze pas kunnen ze elke week een gratis box met donuts halen.

 
 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!