Merel Driessen
Merel Driessen Nieuws 6 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Fiets van Anne Faber mogelijk gevonden

De politie heeft mogelijk de fiets van de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht gevonden. Donderdagmiddag is een zwarte fiets uit een vijver nabij Huis ter Heide in gemeente Zeist gehaald. De fiets lijkt erg op de oude opoefiets van Anne.

De fiets van Anne had een paar opvallende kenmerken. Voorop op de fiets zat een rekje met een koplamp eronder. En op het achterspatbord zat een rode sticker.

https://twitter.com/PolitieUtrecht/status/915992496873836545

Jasje mogelijk al gevonden

In dezelfde omgeving werd dinsdag al een jasje gevonden dat vermoedelijk ook van haar is. Eerder vandaag deelde de Politie een foto van hoe het achterspatbord van Anne’s fiets er uit ziet. Ook hebben ze een foto van hoe de telefoon van Anne er uit zag.

Zo zag de telefoon van Anne er uit. (Foto: politie.nl)
De sticker op het achterspatbord was een verfsticker. (Foto: politie.nl)

De sticker op het achterspatbord is geen gewone sticker. Het gaat om een verfsticker. Anne had een wit- met zilverkleurige iPhone 5S met mogelijk een hoesje erom heen. Dat hoesje was zwart met witte stippen.

Sinds vrijdagavond is de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht vermist. Ze vertrok vanuit Utrecht voor een lange fietstocht. Na een tijdje hoorde haar vriend niets meer van haar. Hij kwam ook niet meer met haar in contact, waardoor hij alarm sloeg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.