Zwaan waait door storm in raam klaslokaal

13 september 2017 om 18:24 door Rosan de Vos
Zwaan waait door storm in raam klaslokaal
Zwaan waait door storm in raam klaslokaal. Foto: Colourbox

Een zwaan uit Almere had het zwaar te verduren woensdagochtend. De zwaan was een stukje aan het vliegen, maar werd weggeblazen door de storm. Hij vloog recht door een raam een klaslokaal binnen, en raakte daarbij lelijk gewond. Een echte pechvogel, zullen we maar zeggen. De zwaan wordt nu verzorgd in Vogelhospitaal Naarden.

Goed verzorgd

De zwaan is in een klaslokaal van basisschool de Ontdekking in Almere terechtgekomen. Gelukkig hebben de juffen en meesters het beest goed verzorgd, totdat de dierenambulance ter plaatse was.

De zwaan heeft er volgens de dierenambulance behoorlijke snijwonden aan kop en poot overgehouden. De wonden worden gehecht in het Vogelhospitaal. „We duimen dat het dier erbovenop komt”, schrijft Dierenambulance Midden Nederland op Facebook. Fingers crossed!

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!